Oh ta hejt

 Danes bom govorila o hejtu. 

Opazila sem, da se to ne dogaja samo vplivnežem. Dogaja se praktično vsem povsod, pred tem enostavno nisi nikoli varen.

Na večini portalov je tako. 

Današnji svet je tako narejen. 

Zame so hejterji tisti, ki povejo tisto, kar mislijo zase, ampak seveda ne priznajo, da so v zmoti sami. 

Torej tisti, ki o meni grdo govorijo in imajo slabo mlenje o meni so ljudje, ki me dobesedno ne zanimajo. Vse kar povedo izhaja iz njih samih, in včasih se mi celo zasmilijo. 

Na enem portalu mi je nekdo rekel, da je nekaj narobe z mojim blogom, ker je bilo preveč slabih komentarjev. 

Ja neki je narobe, to je to, da nisem taka kot večina, in ne sledim množici delam, kar meni ustreza in ne tisto, kar morem. Ja to je za hejterje narobe. 

Meni osebno hejterji ne pridejo ravno do živega( večinoma) in, ko pravim, da sem obupala je to samo zato, da se bojo hejterji vsaj za nekaj časa veselili. Med to njihovo slavo pa bom sama zbrala moč, da jim dokažem, da to kar delam nekaj pomeni. Nekaterim mojim bralcem. 

Vem vem imam samo 8 sledilcev. Planirano jih ni bilo nič. Torej ja ko sem naredila ta blog sem hotela samo to, da pomagam eni osebi. Danes vem, da pomagam več kot eni osebi gotovo vsaj ene 10 ali tem 8 mim naročnikom. 

Če ste vi hejterji mislili, da me lahko ubijete me ne morete, ker sem bolj trda od skale. Če boste že kaj naredili potem boste povečali moj promet in za to se vam iskreno zahvaljujem hvala vam le tako naprej!!!

Tako da hejterji vi, kar počnite kar počnete itak imam zaradi vas že skoraj 15.000 ogledov in ta mesec že več, kot 1000. Sprašujem se ali bom z Decembrom podrla rekord in bom prišla na 2.000 v celem mesecu. 

Lani sem za blogmas imela na koncu meseca nekaj čez 1000 ogledov. A ker bo letošnji December in blogmas 10x boljši planeram malo več obiska. 

Hotela sem dodati kako sliko ampak nimam ravno ideje kaj naj dam zato slike ne bo. Obljubim pa, da bojo slike v prihodnosti. Precej bolj bo barvito in dala bom vse od sebe, da bojo blogi boljši, kot so bili do sedaj. 

Naslednjič boš bral/a že blogmas. Jaz se ga res veselim, saj so se priprave začele že poleti in ta mesec je tam res pestro zato te redne objave zamujajo.

Za konec pa še ta misel o kritikih: Kritik je človek, ki pričakuje čudeže. 

Lep pozdrav, mavrična Eva


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snap: Karinlove33
Spletna stran fb: Marična Eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji

Objavite komentar