God

 Danes praznujem svoj god. In danes sem se naučila kaj god sploh je. 

God (redkeje tudi imendan) je osebni praznik na dan koledarskega svetnika. V preteklosti je bil god pomembnejši praznik kot rojstni dan. Oseba praznuje svoj god na smrtni dan krčanskega svetnika. (pobrano iz wikipedije)

Jaz ga osebno ne praznujem saj ne vem kaj naj bi praznovala. MI je bolj pomemben in poseben rojstni dan. 

Zato na god nikoli nisem gledala kot na nekaj, kar bi mi ljudje morali čestitati ali kaj takega če pa bi mi useeno  čestital/a za god pa le daj. 

Moji mamici god pomeni veliko. Meni pa ne vem zakaj ne pomeni nič posebnega meni osebno ni jasno kaj je smisel goda in zakaj bi se ga praznovalo. Je dan kot vsi drugi. Dober za rojstni dan mi je jasno zakaj se ga prazunje tale z godom pa ja no ni mi glih mimo je pa meni ne razumljivo. Če poznaš razlago mi jo povej hvala. 

Drugače pa te dni ustrajno gledam eno serijo Titi usodni poljub ja no ima kar 202 dela in je res velik delov in se ful vleče in res ja ne morem gledat ves čas, ko pa pa to traja kake 3-4h v kosu in potem ne morem več in naredim pavzo( grem na wc po hrano ali pijačo ali pa celo na računalnik, da malo zbistrim misli in nisem ves čas na tv prilepljena hehe) 

To je za danes vse vem, da je objava malo kratka a je jedernata. 


Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Vem, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagram-u Se beremo naslednjič.


Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snap: Karinlove33
Spletna stran fb: Marična Eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji

  1. najbolj beden blog,če se temu sploh lahko tako reče
    pisanje na nivoju 5 letnega otroka

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To pa res ni prijazno do punce, ki se trudi z blogom. Vsaj nekaj ustvarja, za razliko od mnogih, ki jih ne zanima čisto nič in se ne ukvarjajo z ničemer drugim, kot z mešanjem zraka. Jaz bi Karin kvečjemu pohvalil, da se v tem svetu upa izpostaviti preko bloga.

      Izbriši

Objavite komentar