Obisk veterinarja

 Nazadnje sem govorila o tem, da je moj macek po imenu Bučko zbolel za plučnico. 

Danes pa ti bom povedala svoje občutke in kako je vse skupaj potekalo. 

Veterinarja od kar vem zase skoraj, da nisem nikoli obiskala, zato je bil ta obisk zame, kot bi bilo prvič. 

Ko sem prišla tja smo šli v ambulatno in ponavadi rečejo da daj žival iz prenosne kletke. Potem pa jo pregledajo umes pa, če žival ne miruje pomagaš držati. Jaz sem se odločila, da bom od Bučkota uradna skrbnica zato sem to storila, kar sama. 

Je pa danes, ko je imel pregled in je k sreči zdrav in je vse že skoraj, kot je bilo. Bil moj Bučko precej živčen in ga je bilo izredno strah. Kajti on ne mara tujih ljudi( iskreno na to sem malo pozabila) vedno, ko k nam kdo pride on najraje pobegne. Tudi iz mojih rok in se drugim ne pusti božati ali crkljati. 

To mi je kot neka grancija, da ga ne bom mogla kar tako izgubiti( pa še preveč ga imam rada). Zato je bil pregled malo zoperen zanj. A ga je uspešno prestal.

Ima še nekaj vročine a ni panike čez nekaj dni bo kot nov. Polen energije in spet bo moj najboljši prijatelj, kot je bil preden je zbolel. 

Drugače pa obisk veterinarja ni tako grozen, kot sem morda mislila, zdaj ko sem večja mi je to samo klasičen opravek na nekaj časa. Saj tudi živali kdaj potebujejo zdravnika ane. Mislim pa da bo Bučko še nekaj časa z mano. Kmalu bo namreč praznoval eno leto( čez 4 mesece). 

Tako sem se jaz spodala z veterinarjem. Lepa izkušnja res. 


Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Vem, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagram-u Se beremo naslednjič.


Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snap: Karinlove33
Spletna stran fb: Marična Eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji