Moj teden 12.10-18.10.2020

 Nekdo mi je dal idejo, da bi povedala kaj sem počela ta teden, ko je bila samo ena objava. 

Z tem nekom se seveda strinjam saj mi je nekako dal možnost, da opravičim zakaj objave ni bilo 7 dni. Ti pa si seveda vajen da pride na 2-3 dni. 

Imela sem namreč veliko dela v službi( nimam je še ampak ne smem več povedat kje). In iskreno malo sem pozabila na čas in na to, da je bil že teden na okoli. Včasih res res prehitro. 

Kaj sem počela v ponedeljek 12.10. 2020 Imela naj bi ginekologijo a sem nekaj zmotila in je na koncu nisem imela. Drugače pa sem gledala tv ali pa bila na računalniku. 

V torek 13.10.2020 sem bila v službi. Po njej sva z očijem imela neke opravke. 

Sreda 14.10.2020 sem tudi bila v službi in potem, ko sem se vrnila sem gledala tv. 

Četrtek 15.10.2020 sem imela sestanek in po njem sem šla v trgovino po nekaj stvari. Zjutraj sem pa gledala tv. 

Petek 16.10.2020 sem bila v službi. Po njej sem odšla domov. Doma sem začela pogrešati serijo Jutranja ptica do konca mi je ostalo še 20 delov, če bi gledala cel dan bi lahko v enem dnevu vse videla. Zato sem se odločila, da jo pogledam do konca. 

Tako sem v soboto 17.10. 2020  cel dan gledala to serijo in se ob njej neizmerno nasmejala. To sem počela tudi v nedeljo, ko sem objavila novo objavo. Ki je bila napisana v naprej. 

Danes pa prvič spet pišem novo objavo, ki je nova in napisala danes 20.10.2020 

Če želiš lahko tako naredim vsak teden ena objava od celega tedna in ena z drugačnimi temami. Če si želiš tega mi to sporoči v komentar. Do takrat pa uživaj!!!


Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Vem, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 

Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagram-u Se beremo naslednjič.


Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Marična Eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji