Moj bolnik

 Danes ti bom povedala, kaj se dogaja pri meni doma. 

Ta teden, ki se izteka je bil zame zelo težek. Moj najboljši prijatelj maček Bučko je namreč zbolel. 

Ko sem ga videla čito bogega sem seveda previdevala, da bo poginil in sem zaradi tega jokala 2 dni. 

Kasneje sem ugotovila, da morda pa le ni tako hudo. In sem predvidevala, da je samo prehlad. Posvetovala sem sem z mami in ona je rekla, da ima lahko celo steklino. Saj je pred kratkim na vrtu našel lisico. Lisice so prenašalke stekline. 

Naslednji dan sem tako odšla k veterinarki, ki me je takoj potolažila, ko je rekla, da ima samo plučnico in 40 stopinj vročine. 

Ja ni kul. jedel ni kake 3 dni. Šele včeraj je nekaj malega pojedel in popil. Danes je tudi nekaj pil. Skratka njegovo stanje se izboljšuje. V sredo pa imava ponovni pregled. Do takrat pa ga bom morala dvakrat na dan mučit, ker more pojest tableto in spit neko tekočino. 

Vem da bo kmalu uredu rada bi ga cerkljala a se občasno bojim, da bi se okužila. 

Ta teden je bil res kar napet zaradi tega dogodka. K sreči pa bo vse v redu in moj najboljši prijatelj bo kmalu spet v normalni formi. Držim pesti, da zelo kmalu. 


Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Vem, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagram-u Se beremo naslednjič.


Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snap: Karinlove33
Spletna stran fb: Marična Eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji

Objavite komentar