9.10-10.10.2020

 Danes bom povedala kaj sem počela dva dni, ker do danes ni bilo objave. Opravičevala se ne bom, ker pišem ko imam čas in ko vem kaj bom pisala. 

V petek sem šla spet na prakso. Potem sem prišla zgodaj domov in sem že pozabila kaj je bilo, da nisem nič objavila. Aja bila sem zelo utrujena in oči mi je ves čas nekaj težil in nisem imela volje. 

Včeraj v soboto 10.10.2020- Me je oči zbudil in mi rekel da gre v trgovino oz. v mesto nekaj iskati. Pa tudi tankati avto. Ko sva avto napovnila sva odšla še v Lidel po nekaj stvari. In se odpravila domov. 

Ko sva prišla sva pospravila stvari iz avta in jih zložila na svoje mesto. Nato sva odšla na njivo po pridelke. Ki so še vedno tam. Ko sva se vrnila iz njive sva vse to pospravila pod kozolec na suho. 

Nato je oči šel oberat jabuka in mu je nekako spodrsnilo po lojtri in ga je začela boleti rama. Zato je klical v zdravstveni dom in rekli so mu da mora v 24h urah priti na urgenco in slikati ramo da ni kaj zlomljeno. 

Tako sva se odpravila v Ljubljano. Na urenci sva bila okoli pol 12h. Jaz sem hotela z njima a me zaradi covida niso spustili. 

Tako sem bila prepuščena sama sebi. Nekaj časa sem še čakala pred urgenco potem pa me je prijelo na wc in sem se odločila, da grem peš na glavno. In tam šla na wc. Kmalu sem dobila sms od očija naj se vrnem na uregnco in ga tam počakam ker on ne bo hodil po mene na glavno. Tako sem se odpravila nazaj. 

Med potjo sem dobila sms (od osebe o kateri sem že pisala) v katerem me je povabila na predstavo naslednjo soboto ( to ki sedaj pride). Seveda, sem to morala uprašati očija, če bi me peljal in rekel je ja tako, da sem ji to tudi sporočila. 

Ko je prišel iz urgence( je k sreči vse okej nič ni zlomljeno).  Takoj sva šla jest v supernovo jaz sem bila že zelo lačna ura pa je bila okoli 3 popoldne. Ko sva se najedla sva odšla še v eLeklerk po mikrovalovko. Končno jo imam doma jes. 

Po povratku domov pa sem bila tako izmučena, da sem še malo pospravila po hiši in očistila prostor za mikro in pogledala televizijo in se odpravila spat. 

Vem da je ta objava malo zmešana ker sem na nek način sedaj, ko jo pišem tudi sama hehe. Za to se opravičujem vem pa, da ti je vseeno všeč. 


Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Vem, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 
Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagram-u Se beremo naslednjič.


Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Marična Eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji