1 stvar, ki se je želim naučiti( jeziki- angleščina)

 Danes ti bom povedala kaj se želim naučiti. 

Najbolj se želim naučiti angleškega in šanskega jezika pa tudi nemščine. Najprej pa seveda angleščine. 

To poskušam že res zelo dovgo v osnovni in srednji šoli mi to nikoli ni šlo. Imam tudi nek občutek, da mi tudi nikoli ne bo šlo. Vem pa da obstaja način, da se tega naučim, samo pravo taktiko morem odkriti. 

Poskusila sem že res vse živo in nič ni delovalo. Vedno nova zanka in prevare. Tega imam že malo dovolj!!

Če imaš ti kako rešitev, ki bi mi lahko pomagala mi jo prosim sporoči. Sem pa mešani tip za učenje: sem vizualni tip, sem tudi tisti ki hodi okoli in pomni stvari. Najbolj učinkovita metoda za moje učenje pa je slušno. Ko poslušam se res veliko naučim. Pa tudi rada bi poslušala in razumela kaj govorijo o pisanje pa bom že nekako osvojila( tudi za to rabim ideje, ki so učinkovite) 

Hvala ker si mi pomagal/a. Treba si je pomgat to je lepa gesta z mano nikoli nisi sam/a lahko mi res vedno pišeš. Nobenega ne bom odslovila in, če bom lahko pomagala s kakim nasvetom bom zelo vesela. 

Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Vem, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagram-u Se beremo naslednjič.


Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snap: Karinlove33
Spletna stran fb: Marična Eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji

  1. Js sm tut vedno hotla znat špansko :D V nemščini sm porazna, angleščina pa mi še kr dober laufa. Ena fajna aplikacija za učenje tujih jezikov je Duolingo. Al pa kakšen angleški tečaj online.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz sem se angleščine največ naučila z gledanjem angleških serij in filmov brez podnapisov. Poleg tega sem šla eno poletje tudi na tečaj v Anglijo. Res je mogoče treba malo našparat za tak projekt, vendar se 100% izplača, saj si tam obdan z napisi in besedili v angleščini ter vsi okoli tebe govorijo po angleško in nimaš druge izbire, kot da probaš in poslušaš in srkaš njihov jezik na vsakem vogalu cele dneve.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar