Obisk po nekaj letih

 Obiskala očijevo mamo. Do nje imam eno veliko zamero. 

To je, da en dan, ko sem jo obiskala hotela, da ji dam roko. Sama pa sem vajen, da se z ljudmi bližnjimi naj bi objemali, čeprav jaz se ne. Takrat, ko se je to zgodilo pa sem to nekako želela. Ona pa je hotela roko na mesto objema. Ker ga ni dobila je začela na veliko pljuvat po moji mami. To je takrat in še danes me zelo šokira in kar ne morem verjet, da je storila kaj takega. Tako je več let nisem obiskala do 26.9.2020. 

Danes sem spoznala, da mi je tale obisk celo malo koristil in spravil v boljšo voljo. Nisem si mislila, da bom to kdaj čutila in bila tako vesela, da sem se odločila, da grem in jo obiščem. 

Na začetku me v bistvu sploh ni prepoznala na to so seveda vplivale tudi maske. 

Obisk je neglede na vse bil lep in prijeten. Odločitev pa v nobenem primeru ni bila slaba. 

Sedaj sem dojela, tudi to, da mogoče ni važno kaj je bilo ampak kaj še bo. Stara je že skoraj 90 let manjka 4 mesece, ker ima Januarja rojstni dan. Mogoče jo bom še kdaj obiskala. 

Vem, da je tale objava kratka. A sej veš, da ni vedno tako malo manj časa sem ti vzela. 

Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Vem, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 
Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagram-u Se beremo naslednjič.


Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Marična Eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji