Moj teden 7.9-11.9.2020

 Danes bom povedala kaj sem počela čez cel teden in tudi zakaj do danes ni bilo objave.
Teden se je začel zelo pestro.
V ponedeljek sem šla zjutraj v mesto tako kot vsak dan( med pon. in pet.). Tam sem telovadila delala neke vaje za križ, dejansko pomagajo.  Potem pa je v mesto prišel še moj oči zato sem se z njim odpravila na malico. Jedla sem mesno lazanjo on pa je jedel golaž. (slika)



Z očijem sva potem šla še po pajkice zame, ker hlače zelo težko dobim in v pajkicah se iskreno precej bolje počutim. Po kupljeni pajkicah sva odšla še v trgovino po surovine za moje malice( za cel teden). Nato sva odšla domov.
V torek sem zjutraj naredila nov logotip za ta blog. Našla pa sem tudi odličen slogan. Na mojem instagram profilu( bloga) se ga da že videti. Tu pa bom o njem pisala v naslednji objavi. Po narejenem logotipu sem odšla na prakso in tam bila do dveh, ko sem se odpravila domov.
V sredo sem cel dan preživela na praksi. Do 10 ure se ni dogajalo kaj dosti. Ob 10h pa je prišel en gost in njega je moja kolegica odpeljala po celem kompleksu. Takoj za njim pa sta prišla še dva gospoda in ena gospa in tudi njih sem tokrat jaz peljala čez cel kompleks. Bilo mi je v izredno veselje.
V četrtek, sem lahko spala nekoliko dlje, a mi nekako ni uspelo, zato sem zjutraj pripravila zajtrk, se odpravila v dnevno sobo in ga pred televizijo pojedla. Glada sem pa božjo prošnjo za prijateljstvo na fox live. Novi deli so vsak dan med tednom ob 23h. Zjutraj sem imela ravno toliko časa, da sem si ga lahko pogledala običajno tega časa nimam. Kmalu za tem je prišel moj prevoz in odšla sem novim dogodivščinam na proti. Dan se je okoli 13:30 končal in odšla sem domov. Počakala, da ura odbije 17 in takrat sem odšla k drugi kolegici, ki me je s sabo vzela do prijatelja mojega očeta, ki ima doma živali. Nesli sva mu jabolka, ki so padla na tla in jih je škoda vreči stran. Nato se je zgodil nepričakovan preobrat. Kolegica je predlagala, da bi šli še do Volčjega jezera. Tam je bilo res mega šli sva okoli njega in potem še malo posedeli naposled pa se odpravili domov.
Tu je nekaj utrinkov:



Na poti domov sva se ustavili še v trgovini in potem sva pobrali še mojega očija. Nato smo skupaj šli k njej domov in se še malo pogovarjali. Domov sva prišla okoli 9 ure zvečer. Potem sem še malo visela na telefonu in se okoli 22 ure odpravila spat.
V petek, sem odšla na prakso tam sem pomagala eni sodelavki pri nekih opravkih. Bilo mi je res top. Potem sem šla na nek voden ogled po neki galeriji. Bilo je res super. Na koncu pa sem še malo podežurala na recepciji. Ko sem prišla domov sem iskala mojega mačka Bučkota, ki se je na srečo že zvečer pojavil doma in me ni več skrbelo. Sedaj pa je z mano v moji sobi in mi že od včeraj zvečer dela družbo hehe.
To se je vse dogajalo ta teden vem, da bi mogla mogoče kaj objavit, a sem nekako pozabila da imam blog Odločila pa sem se tudi, da bom pisala, ko bom imela navdih torej pričakuj nepričakovano.

Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Vem, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagram-u Se beremo naslednjič.

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Mavrična Eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji

  1. Volčje jezero in okolica izgleda res zakon! Fajni plac za relax. Slučajno veš, zakaj se jezero tako imenuje (ima kakšno legendo)?

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar