14.9.-18.9.2020

 Danes bom na kratko napisala kaj sem počela ta teden. Tokrat ne bo slik, ker se ni dogajalo nič zanimivega. 

Ponedeljek: Zanimiv dan začel se je tako, da sem hotel imeti podaljšan vikend. Vikend prejšnji teden se mi je zdel enostavno prekratek. Čeprav nisem delala skoraj nič. Počivala sem večinoma. Tako, da sem čakala, da končno pridem domov in tudi sem. Pogledala serijo in potem se več ne spomnim kaj sem počela. 

Torek: Šla sem na ativacijo bil je zanimiv dan tako kot sreda. Popoldne sem šla k očijevemu kolegu na večerjo in pri njem gledala televizijo. 

Sreda: Ko sem se vrnila iz aktivacije sem šla k kolegici in tam ostala do 20h. Odšla domov in spat. 

Četrtek: Komaj čakala da dan mine. Potem sem prišla domov in pogledala serije, ki sem jih zamudila med tednom in kmalu je bila ura 7 in spet nazaj v posteljo. 

Petek: Zelo zanimiv dan. Nisem imela časa dihat tako, da sem domov prišla utrujena in spet gledala tv in šla potem spat. 

To je bil ta teden, če bom sedaj od Pon. do Pet. imela kaj časa pa bom končno napisala in objavila vse o mojem novem logotipu. 

Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Vem, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v   komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagram-u Se beremo naslednjič.


Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji