Soodvisnost

Danes ti bom povedala, kaj se je ta teden zgodilo in, da na svetu še vedno obstajajo dobri ljudje!!!

Spomnila sem se na nekaj kar mi je govorila vzgojiteljica v internatu. Vedno je govorila kako ji gre na živce, ko nekomu ponudiš prst, on pa vzame celo roko. 

To je metafora. 

Meni se ni zgodilo, da so mi ponudili prst in sem jaz vzela roko, ampak se mi je ravno obratno. 
Jaz sem hotela vzeti prst a so mi drugi ponudili roko. 

Kaj je bilo???
Ker sem jokala je mojo skupino na aktivaciji seveda zaskrbelo, kaj je narobe in tako. Marsi kdo misli, da sem jokala zaradi tega razloga:

Ja nič takega skratka nisem imela kratkih hlač in cunj za pozimi, ker sem vse strgala in sem izredno zbirčna in me res vse moti. Pa tudi nogavice sem imela vse (večino)  strganih in res grozno in imam veliko nogo 46. Take čevlje ali nogavice kar težje dobiš. Jaz pa nisem ravno bogat človek in niti moja družina ni. A me to seveda ne ustavlja. 

Pravi razlog: pa je bil to, da imam težave s tem, da večkrat smrdim in ne zato, ker se ne bi umivala ampak ker enostavno prehitro zašvicam in uhaja mi beli tok in so moje hlačke in tudi hlače pogosto mokre, kar seveda oddaja vonj po urinu. Posledično smrdim!!! Kot dihur in ta težava me od nekdaj muči in še kar nisem našla ok rešitve, (če je imaš piši v komentar!!) To je resnični razlog mojega joka in ni bil to da nimam oblek to bi že sama rešila s tem da bi kdo šel z mano po nakupih hehe 

Ko je to (prvo verzijo ne resničnega razloga, oni so slišali ostalo in ne prvega dela) moja skupna punce večinoma zvedela so seveda stopili skupaj in že naslednji dan prinesli 3+skatle stvari, ki bi mi morda bile prav. Oni pa jih ne rabijo in so jim samo v breme. Bolje dati naprej, kot da nabirajo prah. Ena punca se je celo zmenila za prevoz mene in še ostalih iz mojega konca, da nam ne bi bilo treba na avtobus. Ker zakaj pa ne, če je dovolj prostora. 

Skratka to so naredili, tisti dan, ko sem jaz šla v trgovino po nekaj oblek, da bom lažje prestala poletje. Res sem jim iz srca hvaležna!!! 

Dobila sem res veliko stvari. Saj pravim hotela sem prst pa sem dobila roko temu se reče resnični prijatelj, ki pomaga tudi, če sam nima, a se vedno najde nekaj kar lahko da naprej in s tem še komu nariše nasmeh na obraz. 

Iskreno, že sedaj ko to pišem mi gre na jok in, ko bojo to oni nekoč morda prebrali jih bom gotovo ganila, ker če ganem samo sebe potem bom vsakega. Hvala vam vsem saj veste kdo ste!!!!!


Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 
Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagram-u Se beremo naslednjič.

Karin Boom


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji