Razgovor v Socialni aktivaciji

 

Danes bom govorila o razgovoru, ki sem ga danes( 26.8.2020) tudi imela. 

Dan v Socialni aktivaciji se je začel normalno( če te zanima kako poteka teden/dan v Socialni aktivaciji to napiši v komentar in bom en dan to vse opisala in povedala kaj počnemo. Tega ni in ne bo, ker so mi to prepovedali).

Okoli 10 ure sem imela razgovor skupaj še z eno udeleženko za prakso v muzeju. 

Na razgovoru mi je bilo top in komaj čakam, da začnem. Urnik je precej prilagodljiv tako, da ne bo hudih težav. Praksa bo potekala torek, sredo in petek. Po 6h oz. jaz bom v torek samo 4ure, ker se bom zjutraj udeležila še multimedije in bom potem, če bo tak dogovor šla malo kasneje na prakso. 

Pred razgovorom sem vedno živčna. Danes sem bila manj kot običajno( te zanima kako se jaz pripravim na razgovor in nasveti kaj povedati in kaj ne, ter podobno??? Piši v komentar!!!!) 

Strah je pri meni bolj, kot ne vedno prisoten. A na koncu vedno vse speljem kot je treba in na koncu je strah res votel, kot pravi pregovor/rek ( strah je okoli not ga pa nič ni). 

Res se veselim dela z ljudmi in pridobitve novih izkušenj. Vedno je zanimivo počet nekaj kar te veseli in v čemer uživaš. Ne počet tistega kar te ne veseli nima smisla!!! 

Če ne veš kaj Socialna aktivacija je me tudi vprašaj v komentar in nekega dne bom tudi povedala kaj to je, ko jo bom uspešno zaključila. 

Mislim pa si, da bojo rezultati in moje osebno mlenje o njej kar dobri, kaj bo bom pa še videla. Se pustim presenetit. 

Vem, da je objava malo kratka je bila pa prejšnja daljša. 

Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 

Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagram-u Se beremo naslednjič.


Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji