Kako imeti samozavest??? Moj pogled!!!

Danes bom govorila o samozavesti in o tem kako sem jo sama pridobila. Kaj vse sem naredila in kaj sem mogoče spremenila ali nehala početi( da sem sedaj začela živeti bolje kot prej, ko je nisem imela) .

Ko je nisem imela sem se večino časa spraševala kaj drugi mislijo o meni. Zaradi tega sem večkrat pomislila, da ljudem nisem okej taka kot sem. Ubistvu niti sebi nisem bila všeč taka kot sem bila. 
Rabila sem spremembo!!!

V neki oseb sem videla svojo prihodnost in sprejela dejstvo, da če ne želim postati taka, kot ta oseba.
Se pravi žalostna in depresivna večino dneva. To po mojem  nihče noče biti aneda???

Čez nekaj mesecev je prišla rešitev oseba, ki mi je pokazala kako biti srečnejši in se nehati preveč sekirati zaradi lastnih misli o tem kako nisem nikomur všeč. 

Bila sem bolj samozavestna smejala sem se tudi če sem bila žalostna in začela bolj uživati v življenju. 

Sedaj ko pomislim na to, kaj se bila in kaj sem sedaj sem vesela, da sem se spremenila. spremenila sem svoj pogled na svet in okolico. Dojela sem, da nihče ni popolen in hkrati je. Vsak je popolen na svoj način in tako je okej.  Sprejela sem tudi dejstvo, da če sam o sebi misliš dobro boš dober tudi ostalim. 
Če sam sebe ceniš te bojo tudi ostali( starši pa nekateri morda nikoli, a naj te to ne potre nima veze ti se bori za to kar čutiš da moraš). 

S spremembo ne mislim karaterja ampak zgolj misli in prepričanje o tem kdo in kaj si. Pa tudi to kaj si drugi mislijo ja okej nekateri te ne bojo marali a vedno bojo ljudje ki te bojo zato ne govori kako te ne marajo, ko pa ti 10000x rečejo da to ni res začni jim verjeti!!!!

Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 

Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagram-u Se beremo naslednjič.

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji