Prostovoljstvo

Danes vam bom povedala kaj sem se novega naučila o prostovoljstvu in katera ideja se mi je porodila med tem, ko sem to poslušala. Ti je ideja všeč??? Komentiraj in mi to povej!!!

Ugotovila sem, da imam možnost imeti svojo dramsko skupino. Pa tudi prostor za njo seveda bi bila kot mentorica. 

Kaj pa je sedaj moja ideja????

Ideja je, da bi imela skupino ali več skupin, ker bi imeli mešanico improvizacije z lastnimi izkušnjami tako, kot sem to jaz imela v svojem gledališču. 

Kaj to pomeni???

Pomeni, da bom mladostnike, otroke ali celo odrasle skušala motivirat tako, da bojo izhajali iz sebe in ne bojo igrali drugih oseb, kot zgolj sebe. 

Vaje ali delavnice bi imela ali enkrat ali 2x na teden za vsako skupino.

Seveda pa bi poskrbela, da bi imeli na koncu šolskega ali koledarskega leta tudi narejeno celotno predstavo. Ki bi jo tudi izvedli in nekje odigrali( možnost tudi na prostem) 

Rada pa bi imela tudi možnost, da se otroci, najstniki tega udeležijo med poletnimi počitnicami in potem predstava izvede( Doživi premiero) pred začetkom novega šolskega leta. 

Res se zavedam, da bo s tem veliko dela a mislim, da sem to sposobna narediti in izvesti. 

Nekoč bi rada imela tako gledališče, ker bi bilo več mentorjev in bi morda povabili druge igralce/igralke, da nam bi povedali svojo zgodbo kako so prišli do tega kar so danes. Potem bi iz tega naredili predstavo na temo Kako postati igralec/ igralka in celotna pot do tega, kar so danes.

To sem vedno rada počela. Obožujem, ko nekomu dokažem, da je vbistvu okej tako kot je in na tem bi ta moja delavnica/ mentorstvo tudi delovalo. Kaj pa veš mogoče pa kdaj to preraste v redno službo. Nekje je treba začeti!!!

Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 
Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagram-u Se beremo naslednjič.

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji

  1. Hej! Zelo so mi všeč teme, ki jih izbiraš za svoj blog. Imam en dobronameren predlog. In sicer, da najameš lektorja ali pa sama še enkrat prebereš svoje spise preden so objavljeni, ker je res težko brati besedilo s toliko slovničnimi napakami. Želim ti veliko sreče v življenju! Lp

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar