Zakaj gre svet po gobe??


Danes bom povedala svoje mlenje o tem zakaj jaz mislim, da gre svet po gobe. 

Moje osebno mlenje je, da gre zaradi oseb, ki mislijo, da lahko delajo vse kar hočejo. Torej od nekaterih, ki imajo denar. Mislijo, da lahko z denarjem vse kupijo ampak to ni res (zakaj ni res preberi v objavi za naslovom Revščina bogati). 

Je pa tudi res, da vsi ki imajo denar niso taki in ne gre zaradi vseh bogatih svet po gobe. 
Gre po gobe pa tudi zaradi ljudi, ki se ne brigajo zase. Se ravi govorijo o neki osebi nekaj ni važno kaj pa je v resnici sploh ne poznajo. In ne smao to celo žalijo to isto osebo pa je tudi ne poznajo in celo obsojajo brez, da bi to osebo poznali. 

To se dogaja seveda tudi meni med oglaševanjem tega mojega blogeca na katerega sem resnično ponosna in ga imam zelo rada. 

Takih ljudi, ki mi govorijo kako je moj blog za nič ne maram je pa res, da imamo vsi svoje mlenje zato spoštujem, ko rečejo, da jim ni všeč. 

Odvrnem jim ja okej si povedu/povedala sem razumela. Vsak ima svoje melnje samo ne žali me, ker me ne poznaš in, če bloga nikoli nisi bral niti nimaš pravice, da ga obsojaš in blatiš. Razlog pa je itak samo ta, da na preneseš mene. Kje je fora??? Zakaj moj blog žališ a v resnici ne maraš mene mislim okej maš pravico, da ne maraš mene sam ne blati mojga bloga. Ko boš prebral/a eno objavo potem pa ga blati če ti ne bo všeč prej pa bodi raje tiho. Ker ti ne jaz ne moj blog ni naredil čisto popolnoma nić. In si tega ne blog ne jaz ne zasluživa vsaj tok spoštovanja imej. 

Tako nekako bom to naslednjič povedala, do sedaj še nisem no sem nekaj podobnega ampak ne tega. Mislim, da sem dobro razložila zakaj gre svet po gobe. 

Kaj pa ti misliš zakaj gre po tvoje svet po gobe???? Piši v komentar !!!!!


Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 

Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagramu Se beremo naslednič.

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji