Tudi več km dolga pot se začne z enim samim korakom!!!!!!

Danes bom povedala nekaj pomebnega. 

To je kako je pomebno, da gremo korak za korakom. To pa ne pomeni, da manjhni koraki ne štejejo. 

Zgodba iz mojega odrašnanja je taka, da ko sem bila še v internatu mi je nekega dne na moje ogledalo( igrica ko vsak pove nekaj leega o določeni osebi in to kasneje prebereš) napisala, da se je ob meni naučila, da tudi majhni koraki štejejo. 

Ja to je res začneš z malimi koraki( informacije, razlaga, itd...) 
Potem pa nadaljuješ z večjimi  kaj bi to bilo ravno ne vem. 
Na koncu pa seveda prideš do cilja. 
Počasi a z manj napora in truda. A to ne spet ne pomeni, da bo to tako zelo lahko ampak samo, da boš imel/a več časa, da ugotoviš kako se določene stvari lotiš in potem posledično rabiš za opravljen cilj manj truda, kot bi ga sicer. 

Torej je to lažji način a tudi daljši hkrati pa je bolj zanesliv in imaš čas da popraviš napake, ki si jih tekom korakov naredil/a. 
Če pa hitiš in ne narediš korakov, kot si si jih zastavil/a potem se lahko zgodi, da bojo napake, na tvoji poti precej večje in hujše in jih bo težko kasneje popravljati. Na kratko, če zafrkeš pri infortmacijah in jih zbereš pre malo je to lahko zelo slabo. Zato ne bit poršen/a. Naredi korake in se jih postopoma loti. 
Lahko prosiš tudi za pomoč to je vedno dobrodošlo in zaželjeno. 

Tako bo delo opravljeno malo hitreje a bo še vedno pod nadozorom. Ko pa narediš kako večjo napako gre vse k vragu in samo pada takrat pa izgubiš nadzor. In težko popraviš vse za nazaj potem je moj nasvet okej to ni šlo. Začni znova ali pa poglej kje je šlo vse po zlu. Bolje začeti znova. Ker mi velikokrat pademo ampak vedno se je treba dvignit. 

Mogoče pa je način s katerim si se lotil napačen. Torej useeno preveri kje je šlo vse narobe in probaj ne ponavljati istih napak. 

Pa srečno vsem !!!


Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 

Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagramu Se beremo naslednič.

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji