Izpit narejen

Danes bom povedala kaj sem počela in kaj bom počela ta in naslednji teden. 

Začela pa bom na začetku torej v ponedeljek sem imela izpit iz PP- Prve pomoči. Živčna sem bila že dva dni pred njim. 

V ponedeljek pa, ko sem prišla tja sem videla znan obraz. To je bila zdravnica ali znanka ena od komisije na ocenjevanju. Zaradi tega ker sem jo od prej poznala sem se nekako sprostila. A čim sem prebrala prvo vprašanje sem takoj podvomila v svoje znanje( bila sem prepričana kaj je odgovor ampak zaradi treme sem podvomila). Ja ne vem kako je to možno ampak vseeno. 

Potem smo šli še na praktični del, ker me je ta znanka spraševala o moje zasebnem življenju. Zato mislim, da sem imela precej boljše pogoje za opravljen izpit, kot drugi. Pa ne ker bi mi ona govorila vse odgovore ampak, ker me je s tem, ko me je spraševala o mojem zasebnem življenju nekako omehčala/ sprostila.  V glavnem nisem bila več tako zelo živčna. Ona pa me ni videla več kot 10 let tako, daje ubistvu kar logično. Mislim da sem bila na koncu jaz, kar 20 min ali 15 min notri namesto okoli 8-10 min, kot vsi ostali( ne vem kok so bili ker nisem gledala na uro). Vem pa da sem bila jaz, kar občutno dlje. 

Izpit sem seveda naredila ne z odliko ampak z dobro 3-4. Kar je tudi okej in sploh ni slabo. 

Ta teden pa sem hodila tudi na predavanja za CPP od pon. do sre. in še naslednji teden od pon. do sre. 
Potem pa si bom vzela malo več kot pol leta da se vse naučim in okrepim znanje in tako. 
Bolje vzeti več časa, kot se pomanjkljivo pripraviti. Ker že če imaš od 40h vprašanj 38 narobe padeš. 
Rekord pa je bil 16 padlih in skupaj 17 poskusov. Jaz vem da bom prišla samo do najmanj 10 ga poskusa dlje nočem. tok si jih dam več ne. 

To je za to objavo vse upam, da si se kaj učil/a jaz sem se veliko in veliko znam. Vem več kot sem na začetku glede na to da je to dejansko nastalo iz danes na jutri je to res noro. Hkrati pa pohvalno ker sem se res lotila in to zares enkrat je bil itak plan hehe.

Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 
Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagram-u Se beremo naslednjič.

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji