Sanje

Danes bom govorila o sanjah. So nekaj zelo pomembnega v naših življenjih. 
Ne govorim o sanjah, ki jih ponoči sanjamo no do neke mere govorim tudi o teh. 

Ubistvu govorim o naših željah za prihodnost. Temu kasneje rečemo sanje v resnici pa so želje, ki jih imamo. Jaz bi napremer rada postala dobra amaterska igralka. Ali vsaj bila nekje blizu gledališča in odra. Tam se počutim varno in vedno se sprostim. Je pa smešno, da ko nisem na odru sem živčna za tiste, ki so in si tudi sama želim bit na odru. Ko pa imam sama nastop pa seveda sem živčna zase in, ko sem na odru se res poskušam zabavat in uživat. Mogoče pa nekega dne tega ne bom več mogla. 

Bom pa vse naredila, da se to ne bo zgodilo, zato bi se rada vrnila na oder, da pokažem kaj znam in, kar do sedaj nisem imela možnosti. 

Tega sicer nisem nikoli sanjala, a se temu useeno reče sanje. No to je v resnici moja največja želja. Zakaj pa ne grem potem na faks AGRFT??? 

Odgovor gre tako: Vem, da je na leto 10 novih igralcev in nimamo kam z njimi. V gledališču pa je veliko igralcev, ki fakultete nikoli niso naredili. Ubistvu niso poklicni igralci pa so useeno izvrstni zato  bi se jaz rada sama dokazala in se preizkusila v kaki resnejši vlogi. Do sedaj sem bila vključena v drugačno gledališče, kot ga poznamo. Ja v tem gledališču bi se še rada preizkusila. Da vidim kje sem in kako sem zares dobra. 

Sanje so resnično pomemben del življenja zakaj??? Ker če sledimo sanjam sledimo pravi poti. Temu rečemo tudi poslušanje srca. Ja tvoje želje se kažejo v obliki tega, kar pravi srce in to je vedno prava pot. Pomisli, da ne bi sledil/a sanjam. 

Kaj se ti zgodi v tvojem telesu??? 

Ja tako je rata tunel brez svetlobe ane??? 

Ja točno tako, če pa imaš želje eno veliko=Sanje=Govorica srca. Pa se kar na enkrat pokaže luč. 
Vem, da med potjo naletimo na mnogo mnogo ovir takih in drugačnih ampak, če sledimo sanjam= srcu je ves trud popolačan. In to je nekako tudi smisel življenja sledenje sanjam=srcu. Kaj ti misliš o tem imam prav ali se morda motim???? 

Kaj pa je tvoja največja želja oz so tvoje sanje??? Piši mi v komentar ali pa v zs. 

Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 
Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagramu Se beremo naslednič.

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji