Prebolevaje v vezi

Ojla pozdravljen/a nazaj na mojem blogu. Danes bom govorila o preboljevanju. V vezi je to nekaj najhujšega in  bločega. 

Zgodi se, ko z patnerjem/rico spoznata, da sta si preveč različna in drugačna. Ter da sta se preveč odtujila oz. izgleda, kot da se ne poznata več. Seveda to ni nič novega in nič takega. Saj se vsi spreminjamo in tudi rabimo drugačne spremembe in potrebe takrat se odtujimo. Če se poročimo se potem, ko to spoznamo da smo odtujeni ločimo in nadaljujemo svoje življenje. 

In za vsakega od vaju je to huda preizkušnja, ki jo imenujemo prebolevanje redki to zlahka prenesejo in jim ni težavno. A nekateri to doživljate drugače in ja imate prav to ni enostavno. Ves čas mislite na to osebo vse, kar kdo reče na tvju ali na ulici ali kaj naredi vas spomni na to osebo. Ja vem kako je to. 

Misliš, da si ti kriv za to, kar se je zgodilo ampak ne krivcev je vedno več. V gledališču temu pravimo konflikt, ki nastane zaradi takih in drugačnih razlogov. Zato je tudi več glavnih vlog v filmu in serijah, Ker nikoli za nič ni kriva le ena oseba vedno je krvicev več najmanj dva. Med dobro in slabo osebo a v smislu veze ni to dobra ali slaba oseba. Slaba je v tem primeru drugačnost in spremembe. 

Ne vem, če sem dost razumeljivo povedala tu je slaba oseba ki ni oseba ampak je dejaje spreminjanje človeka, ker smo si različni in skozi leta se speminjamo. Kar pomeni, da človek ki je sedaj zate popolen čez nekaj let postane ne nepopolen ampak tujec, ker njegovih potreb ne potrebuješ več ali njenih in ti je odveč in tako se nam zdi, da smo odtujeni in ko to spoznamo je bolje, da se razidemo. 
Potem pa spet začnemo prebolevat. 

Kako je najlažje nekoga prebolet??? 

Ubistvu ne vem to je odvisno od posameznikov od tebe, ki to bereš in od vsakega posebej. Mislim pa si, da je odgovor na to vprašanje, da si takrat uzamemo čas zase in se zjokamo do konca. Med tem pa razmislimo zakaj se je to zgodilo in ali je bilo prav glede na dogodke, ki so se zgodili. 

Če bo odgovor ja pa res tako je bilo najbolje potem ste preboli in razumeli zakaj se je to zgodilo. Bravo zmagal/a si sedaj veš čemu in to si sprejel/a. Kar pomeni, da zato ne boš več trpel/a ampak šel/a naprej. 

Mislim, da je prebolevanje dobesedno namenjeno temu, da razmislimo o tem kaj se je zgodilo. Ampak velik ljudi misli, da je zato da žalujemo. Kje je fora, sej nihče ni umru!!!!

Samo ugotovil je, da sta se v teh letih ali mesecih v času veze preveč spremenila in, da ne rabita več uslug drug drugega. To sta prerasla zdaj rabita nove izzive. Kako to dobiti bolje kot z novo ljubeznijo???? 

Ja še vedno lahko ostaneta prijatelja to ločitev ne pokvari vedno. Tako da, če se zgodi samo razmisli čemu in ko boš to vedel/a ti bo takoj lažje zagotavljam. Še vedno pa ti bojo ostali lepi spomini, ki jih nikoli ne boš pozabil/a. 

To je bilo za danes vse, če kaj nisi razumel/a veš kje me najdeš  :) ;)

Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 

Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagramu Se beremo naslednič.

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji