Posmehovanje/norčevanje - Čas zame

Danes bom govorila o posmehovanju, ki se je dogajalo meni. Večino osnovne šole in še kar se. Ubistvu se to nekako nikoli ne konča. Je pa dobro, da se čim prej začne. 

Zakaj je dobro, da se čim prej začne???

Ker se potem hitreje navadimo in nam kasneje, čez nekaj let NE pride več do živega. Meni se je to začelo dogajat v 5 razredu pri mojih 11h letih. Ja kako pri 11h, če smo v 5 razredu stari 10 let???
Ja padla sem ga( zakaj bom povedala kdaj drugič). 

Torej vse se je začelo po Savudriji. To uno letovanje na začetku leta, ko greš s svojim razredom nekam in si tam 5 dni. Ja mi smo šli v Savudrijo tam je bilo vse okej spoznala sem svoje nove sošolke in sošolce nič ni kazalo na kaj slabega. 

Potem pa smo se vrnili in nekega lepega dne sem začela teči za fanti. Fantje so se seveda mogli skriti tudi za puncami. Zato sem na koncu tekla tudi za njimi, čeprav to ni bil moj namen. 

To mi je bilo super, ker sem končno imela malo miru in tako. Potem so se me začeli izgobiati na cel meter. Tudi to je bilo top saj kamor koli sem prišla sem imela prostor. 

To se je s časoma nadaljevalo iz dneva v dan iz tedna v teden, iz meseca v mesec in celo iz leta v leto. Ja klicali so me celo Unagi ( še danes ne vem kaj to pomeni, naj pa bi nekaj zelo grdega) Ime so si izmislili moji sošolci/sošolke. Mislim da so mislili, da beseda ne obstaja, a očitno so se motili. 

U gavnem to je trajajo leta od 5ga razreda in do 8ga, ko sem končno dobila novo sošolko, ki je bila z mano v internatu in sve se ujeli. Od takrat, ko je prišla nisem več bila sama imela sem njo in sem to lažje prenašala. S časoma so to tudi umilili in ni bilo več tako hudo. 

Umes pa so posredovali vsi na šoli ravnateljica, socialna delovka, dspjovci, učitelji. Tak res vsi razen policije in gaslcev in seveda zdravnikov. A na žalost niso rešili nič zato se je to vleklo dokler nismo vsi zapostili osnovne šole in odšli v srednje šole. 

Med vsem tem časom pa sem opazovala odnose v mojem razredu, kdo se kom druži, kako prijateljstva razpadajo in kako se pletejo nova in podobno. Mislim da sem edina v razredu, ki za vsakega ve s kom se je družil sam naj pove ime priimek pa ti vse povem celo v katerem klasu je kaj bilo. 

O nikomur pa nimam slabega mlenja. Če mi poveš kako sošolko ali sošolca bom zagotovo naštela samo lepe stvari o tej osebi. Ali pa tudi kako slabo z nasvetom kako to izboljšat. Skratka o njih ne mislim čisto nič slabega tudi, če so me kdaj poniževali jaz njih nikoli nisem. 

Nikoli se jim niti ne mislim maščevati, ker nisem taka. Marsi kdo pa misli, da zato ker nič ne rečem, da nimam kaj pametnega povedat ali ker si ne upam ugovarjat ali pa se koga bojim in sem posledično tiho. 

Ne ni res tiho sem ne zato, ker se strinjam ampak, ker se res ne mislim spuščat na nivo nekoga, ki me ne pozna. Ja že res, da ni prav da me žali ampak zakaj bi jaz mogla njemu kej rečt ??? Ne raje sem tiho to si misli o meni to je njegov problem, če ga to zabava top se smejem z njim sam da si srečen/srečna. 

Rekla pa tudi ne bom nič še iz enega razloga in ta je, da lahko prehitro pretiravam in resnično se lahko uživim v nekoga in ga močno prizadenem. In tega si pač nihče na zasluži zato se raje zadržim z molkom in ne rečem nič. Čim odprem usta, ker me nekdo izziva in res prestopi mejo pa vidi gorje. In takrat se res ne morem več nadzirat in blekem kej kar je bolje da ne bi. Zato raje ostanem tiho.

Ja pazite se me če me mislite izzivat, ker se ne konča dobro res da sem muca ampak muca zna tudi rančat grist in celo praskat, če pihanje ne pomaga. A dokler me ne izzivate je vse okej sem muca v pravem pomenu besede. Tudi odpustim prehitro in rada se crkljam tudi če je to samo medvedek. Res je da mam mačke ampak ne morem jih prisilit, da se mucka ob mene, če se noče. In mi da ljubezen, ki mi je noče.

Bi mi ti povedal/a kako se spodaš s tem piši v komnetar in povej to celemu svetu. Da bo vsak našel svoj način spopadnaja s tem moj je tak in všeč mi je. 


Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 
Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagramu Se beremo naslednič.

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji

  1. Zivjo! Super se mi zdi, da obravnavas tako zanimive teme in delis svoje izkusnje. Me pa zanima, ali je tvoj blog napisan kot tok misli, ki ga objavis brez pregleda, da je toliko slovnicnih napak? Lepo se imej!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kaj je blog napisan z namenom da punca pove svoje mnenje al da punca gleda na slovnične napake?!?! blog je super in tu bem da ni enostavno o tem pisat...

      Izbriši
    2. Saj sem samo iz lastnega zanimanja vprašala, če posnema pisatelje modernih romanov, ki so uporabljali tehniko toka misli. Poleg tega sem pohvalila njen blog, ker se mi zdijo teme, ki jih izbira, res zanimive in lepo je, da deli svoje izkušnje. Nič slabega ji ne mislim.

      Izbriši

Objavite komentar