Počasi se daleč pride

Ojla!! 
Sama imam veliko rekov, ki mi v življenju resnično pomagajo. Danes ti bom predstavila: Počasi se daleč pride. 

Vsi poznamo polža ane?? On ima tudi ta rek počasi se daleč pride, ker je le ena od najpočasnejših živali na svetu. To še kako drži, da se počasi res pride daleč. 

Če pomisiš po logiki, se odnosi s časom okrepijo in napredujejo. Torej se počasi zares pride daleč in jaz nanj iskreno prisegam, ker kaj je boljše od tega, da se tvoj BFF ali pač ženska BFF nekega dne spremeni v tvojo punco/fanta???

Nič ni boljše od tega vsaj ne zame. Zato jaz ne iščem ljubezni iščem prijatelje/prijatelja, ki bo moj najboljši prijatel in mogoče čez čas tudi moj fant. Tega se ne bi branila. 

Resnično sem mlenja, da so najlepše ljubezni tiste, ki se zgodijo spontano in jih ne načrtujemo samo zgodijo se. Tako kot govori filem z naslovom Ljubezen se zgodi. Ja zgodi se v takrat ne pravem času, a s časom( počasi) ugotovimo, da se je zgodila ravno, ko smo jo resnično potrebovali. 

To je tisto, kar jaz iščem. Spontanost in resnične stvari ne navidezne. Ravno zato ne maram sexsa, ker  rabim velik časa, da nekomu tok zaupam, da mu dam svoje imtimne predele za obdelovat??!!!

Rek počasi se daleč pride mi resnično povsod pomaga. Pomisli za službo rabiš izkušnje, Za iskušnje rabiš čas in voljo in tudi dobre mentorje, ki so to pridobili z iskušnjami in časom. Ja vedno se vrnemo na to, da je za vse potreben čas.

Čas je tudi to, da sem se jaz odločila pisat blog in v tem dejansko uživam in temo, ki jo obdelujem dejansko raziščem ali pa impraviziram, kot v tej objavi. Ampak se v naslov resnično poglobim in običajno najdem pravi pomen naslova med tem, ko že pišem objavo. O tem kdaj drugič.

Torej rek počasi se daleč pride resnično drži in je še kako uporaben. Vedi za vse je potreben svoj čas!!!


Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. am je bila ta objava všeč, kliknite na to povezavo in preverite še ostale prispevke. Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Intagramu. Se beremo naslednič.
                                                         
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji