Kako to, da pišem blog- 1 leto od začetka

Danes sem se odločila, da ti povem zakaj sem začela pisati blog in kako točno je do tega prišlo. 

Verjetno pa si opazil/a, da je danes 1 leto od začetka(5.5.2019). Ta objava/dan si zasluži posebno pozornost in jo je tudi dobila hehe. Vem, da ti bo zgodba neizmerno všeč zato v njej uživaj. 

Vese se je začlo z željo po pisanju dnevnika. Vedno sem si želela pisat kaj se mi dogaja oz. dobrega zgodi v življenju. To sem tudi poskusila, trajalo le tri dni , ker se nekako nisem uspela usest in napisat čisto vsak dan. Torej je bila ta logika nekako ne realna (vsaj zame), zato ni šla skozi.  Pisanje take vrste dnevnika ni bilo zame. 


Ali mogoče ti pišeš svoj dnevnik??? Če je odgovor ja potem v komentar napiši kako ti to uspeva. 


Potem sem v gledališču ( moj hobi) odkrivala čare same sebe in spoznavala tako sebe kot tudi druge. Kmalu pa sem ugotovila, da mi hobi pomeni toliko, da ni besede za to veličino lahko bi se reklo neskončno veliko. 


Zato sem se odločila, da sledim tem sanjam, ker igralstvo so moje sanje od malega. To svoje veselje, pa sem nekako želela delit z drugimi in jim povedat, da če imaš hobi oziroma nekaj kar te res veseli temu tudi sledi. To lahko ostane hobi. Morda se čez čas spremeni v tvojo sansko službo. A vedi, da to ne gre tako hitro. Za vse je potreben čas!!!


Če je to izvedljivo tudi, ko imaš službo potem se v življenju nekako vsaj nečesa veseliš. Tako ti ni muka hodit v službo, ker veš da te popoldne ali drugi dan čaka nekaj, kar rad/a počneš. 


Iz tu izvira tudi bivši naslov bloga (hobiji blog). Tako, se je vse začelo prej sem imela še en blog, ki se sdaj imenuje bedni blog in ga ne pišem več. Sedaj sem se posvetila temu. 
MavričnaEva, Prejšnjega bloga nisem vzdrževala zato je propadel in je le spomin na to, da sem poskusila. Zakaj pa sem ime spremenila, ker se mi moje umetniško ime Mavrična Eva še vedno zdi zakon sem se odločila, da tega poimenujem tako. In tudi kar si zaželim to tudi storim.  


Tako sem na začetku začela pisati tedenske bloge ustvarila sem skupino na facebook in tudi stran. Celo instagram. 


Zdaj sem se tega lotila zares. In rada da bi, da to vidi čim več ljudi.


S časoma sem dojela, tudi to da dogajanja niso tako zanimiva za druge so bolj zame. Zato sem začela opisovati dogodke in dajti nasvete, kako jaz ravnam v določeni situaciji in kaj jaz mislim, da je pri temi najbolj pomembno.


Ja res je blog je spremenil svoj namen in ne boš verjel/a celo jaz se iz tega kaj naučim in skoraj na vsako objavo, ki jo objavim sem bolj ponosna. To me res neizmerno veseli in sem hvaležna sama sebi, da sem se tega res lotila. En prijatelj mi je pred kratkim rekel, da mi je to delo pisano na kožo in z njim se v celoti strinjam. Se tudi ti strinjaš z njim??? Potrdi mi to v komentarih. 


Naj ti razkrijem še nekaj prej sem omenjala, da bi rada, da ta blog bere čim več ljudi. Tudi tega sem se lotila, kajti blog (ta isti) prihaja kmalu še v angleškem jeziku.


In to še ni vse, kajti preveden je že skoraj cel (smo na dobri polovici) imam lastno prevajalko, ki to počne v prostem času in tudi njej sem neizmerno hvaležna. 


Ob tej priložnosti pa bi rada povedala tudi to, da ta moja prevajalka piše tudi svoj blog( je pisala sedaj se ji neda več upam, da bo kmalu nadaljevala) s pomočjo moje malenkosti. Tu je še link do njenega bloga( https://totalnazmesnjava.blogspot.com/)  Sem postala tudi mentorica drugim, pomagam jim, da tudi oni začnejo in jim dajem res dobre nasvete in seveda ob tem tudi sama spoznavam kako to deluje v praksi. 


Če bi ti rad/a začel/a pisati svoj blog mi kar piši in z veseljem ti pri tem pomagam. Kot pa je razvidno iz moje zgodbe začetka ja jaz nisem imela mentorja sem samouk pri pisanju bloga, a drugim vsekakor rada priskočim na pomoč. 


To je nekako vsa zgodba o tem mojem blogu če pa te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 



Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagramu Se beremo naslednič.
                                                         
Karin Boom


Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji