Dan v gozdu

Ojla, danes bom govorila o tem kako sem bila včeraj(8.5.2020) v gozdu. V gozdu nisem bila že uf celo večnost. Zato je bil ta dan nekaj posebnega. Polged tega tudi od doma nisem šla že od kar je bila razglašena karantena.

Dan se je začel okoli 8-9h, ko je v mojo sobo pridervel moj oči in mi rekel, da greva v gozd. Z namenom, da odpeljeva neke veje in nabreva smrekove vršičke. Iz njih pa delava sirup, da ga ni treba kupit v trgovini. in zelo rada ga pijem.

Z očijem sva se odpravila naprej po poti, bila sva namreč s traktorjem. Potem pa je oči ustavil trakot in povedal, da je na tem območju, ker sva se nahajala pristalo neko ameriško letalo. In da obstaja tale plošča, ki je na slikah. Piše v dveh jezikih: Slovenskem in angleškem. 
 

Potem sva odšla naprej in oči je našel to krasno smrekico, ki sem jo enostavno morala slikat. A ni prikupna taka je kot jaz hehe. Sej malo pa mi je res podobna ane. 

Tak je bil moj učerajšnji dan no potem sem prišla domov in naredila osnovo za sirup, če bi radi videli cel postopek komentirajte v komntar. Z veseljem vam ga predstavim in opremim s slikami in vsem potrebnim. Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 
Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagramu Se beremo naslednič.

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji