Zanimivosti o meni

Danes bom povedala svoje zanimivosti, ki jih nekateri ne vejo in jih morda ne veš.


  1. Imam posluh; Ja vem ne navado, a znam peti in to res lepo. Ne rada pojem pred drugimi. Celo lahko zadenem noto pa, če pesem slišim prvič. Ja res čudovit talent za katerega nihče ne ve (do danes). 
  2. Ženske; Vedno, ko gledam kako serijo film mogoče je oseba iz resničnega življenja. Se skoraj vedno zgodi, da se povežem s punco/žensko. Ja no kot da sem zaljubljena sam da nisem. Skratka vedno me pritegnejo ženski liki precej bolj kot moški liki. To je res zelo čudno vsaj meni. 
  3. Kreativnost; Res rada ustvarjam in sem izredno kreativna. Zato pišem tale blog in se ob tem izredno zabavam. Rada bi spremenila tudi logo tega bloga. 
  4. Zgodovina ; Obožujem zgodovino ne tiste, ki smo se je učili v osnovni šoli. Bolj tisto arheološko zgodovino. Tisto iz osnovne šole sovražim. Rada imam tudi skrivnosti in vse kar je s tem povezano. In se vsaj dotika zgodovine. 
  5. Kriminalke; Obožujem kriminalke, ker ni preveč streljanja in, če je dodan še romantični element toliko bolje. Zelo rada gledam serije/filme, ki vključujejo umore in to raziskavo kdo in zakaj. Zraven pa je dobro, če je dodana še romantika, tako kot je serija Dekle s popolnim spominom ali Aurora Teagarden taki filmi in serije so mi res top.


Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 
Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagramu Se beremo naslednič.
                                                     
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa mavricnaeva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Mavricna Eva blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji

  1. Eva-Karin raje piši prošnje za delo,da ne boš od socialne živela,pa javno
    na chatu pisala o tem,kako si menstruacijo dobila.Dej se mal zamisli nad
    seboj !!!!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar