Zakaj obstaja domišlija???

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

A si se kdaj uprašal/a zakaj obstaja domišlija??? Ne, resno zakaj pa to, a ne veš, da je tako nastal svet, kot ga poznaš??? Ne, sej se hecaš ane??? Kako ti to nikoli ni padlo na pamet??? A sploh veš, česa vsega ne bi bilo brez domišlije??? Ne, no naj ti povem, da ničesar.

Pomoje gre zgodba nekako tako začnimo na začetku. Na zemlji so bili Adam, Eva in Bog. Kaj so počeli. Po moje so cel dan so sedeli jedli šli spat in vse se je ponovilo. Ja tako nekako a umes si je Eva zaželela jabolka zagotovo si je v mislih predstavjala kok bo to top in bo vse v redu. Resničnost pa žal ni domišlija, zato se je uštela. Padla v past zakaj??? Zaradi domišlije. Tako ji je bog rekel: "ooo Eva to boš še krvavo obžalovala". Pa reče Eva " A lahk po obrokih???"  Tako smo punce dobile menstruacijo. Ja res je punce zaradi Eve imamo menstruacijo noro kajne saj vem. Ker pa je bil Adam priden fant je ni dobil, ni pojedel jabolka in vse je bilo okej. Posledično ravno zato fantje nimajo menstruacije. Blagor njim, jaz jim kar močno zavidam.
To je bila zgodba tudi o tem kako smo punce dobile menstruacijo na malo humoren in dost realističen način. Ubistvu plačujemo Evino napako popravljamo za njo hehe.

Domišlija je ustvarila vse, kar imamo. Kar pomisli, kako je nastal računalnik ali telefon??? Enostavno nekomu se res ni dalo stati pred žico in govoriti ali pa čakati, da je poštar prinesel pismo. Kako dolgočasno in zelo dolgotrajno delo. Vedno so vsi imeli enak cilj. Ta cilj je bil olajšanje življenja!!! Tako smo izumili elektriko, razne naprave, ki so seveda od začetka imela veliko delov in so se potem ti deli začeli manjšati. Dobivati novo obliko in nove možnosti. Zakaj, da se nam olajša življenje. Ja vse s tem razlogom. Če je kdo pomislil, da razlog slućajno ni enak.

Zdaj veš domišlija je pomemben del vseh časovnih obdobij. Ni važno kdaj se rodiš vedno ti domišlija in želja pri olajševanju dela lahko pomaga. Kar pomisli koliko reči si je človek izmislil. Zakaj pa misliš, da je tako pestra izbera zagotovo ne zato, ker si je to izmislil en človek ne ne vsak ima svoj okus. In temu se stvari večajo in imajo razne druge funkcije, oblike, barve in ja kar koli ti pač pade na misel. Tega je res veliko. Ravno zato je domišlija tako pomebna. Poleg sanj seveda, ker sanje so že plod domišlije. Kar si želiš se moreš do tega cilja močno potrudit in biti kreativen imeti domišlijo in iskati rešitve. S pomočjo domišlije je seveda vse to mogoče.

Zapomni si!!!

Kaj bi brez domišlije??? Jaz osebno mislim, da čisto nič ne bi obstajalo. Kaj o tem misliš ti???? Povej v komentarju.
Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji