Zakaj meni je meni malokrat dolgčas???

Vsem je kdaj dolgčas. V tej objavi bom povedala zakaj do tega pride in kako se s tem soočam sama. 
Razlaga besede dolgčas: duševno stanje neugodja, nezadovoljstva, osamljenosti zaradi pomanjkanja primernega dela, družbe, zabave. 

Do tega pa pride, ko imamo vsega dovolj ali ne vemo kam bi se dali oz. bi radi toliko stvari počeli, da se ne moremo odločit s čem bi začeli. In ko naredimo že vse. 

Sama se s tem soočam na različne načine. Včasih grem gledat kak filem ali kako serijo in mi tako nekako mine čas. Kdaj pa grem tudi pisat kako novo objavo za sem, da mi ni treba zadnji trenutek. Dolgčas je tudi eden od razlogov zakaj sem začela pisati blog. O tem več v torek 5.5.2020. 

Meni velikokrat ni dolgčas saj sem res rada zaposlena a zdaj med karanteno se to bolj pogosto dogaja, da mi postane. Ker delat še vedno ne morem in samo visim doma in razmišljam zakaj se pučutim tkako nekoristno. Raje bi počela kaj koristnega. A je situacija sedaj taka da ne morem. 

Skušam zapovniti prosti čas, ki ga je trenutno res ogromno s tem, da gledam serije ali filme. Tako mine več ur in kmalu je čas za spanje. Pomagam prijateljem s kakim nasvetom in tako. Skratka večinoma si najdem delo in pozabim na to kako mi je dolgčas in sem ne koristna sama sebi. 

Začela pa sem pisati tudi svojo knjigo, s pomočjo prijateljice. Kmalu bom objavila tudi nasvete kako napisati svojo knjigo ozeroma zgodbo. Meni gre to res odlično. Tako kot pisanje bloga, ki ga ravno bereš. 

To je za to objavo vse na socialnih omrežjih sem vedno na voljo ne grizem!!!

Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. am je bila ta objava všeč, kliknite na to povezavo in preverite še ostale prispevke. Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Twitterju. Se beremo naslednič.

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji