Serija Sreča najde pot- fokus 1.Del #ostanidoma

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes bom govorila o sreča najde pot-Fokus. Serija se mi je usedla v srce in obsedana sem z njo. Objavila jo bom v treh delih, ker sem spoznala, da je za en del preveč materiala. Uživaj ob branju, če pa kaj ne bo jasno pa, kar prašaj in ti odgovorim z največjim veseljem, kar ga premorem. Objubim.

Sreča najde pot:
  •  Nastopajoči: 
 Jesus in Alma, kot glavni vlogi,

Jesus je tajnik od Alme in Fernanda, osebni pomočnik Alme in njen mož. 
Alma, poddirektorca Avona in mati Louise, ki jo ima z Jesusm, ter bivša žena Rohelija.
Veronika, kot bivša punca Jesusa s katero ima hči Valentino (stara je 6 let) in sina Frenandita z Rogelijem. Je slaba oseba, to se izkaže kasneje.
Rohelijo, kot direktor Avona, bivši mož Alme in mož Patricije. 
Patricija, kot najboljša prijateljica Alme, punca od Eliasa, žena Rogerja. 
Elias, kot Veronikin bivši mož, srčni oče Valentine, fant od Patricije.
Fernando, poddirektor Avona, bivši svak Alme, poročen z Xoči( ne znam napisat)
Xocihi, Tajnica v Avonu, punca od Jesusa, žena Fernanda,
Jessika, Tajnica v Avonu, prestavljena v skladišče, žena Oliverja,
Oliver, Direktor osebja v Avonu, mož Jessice.
Suzana, Tajnica (Rohelija) v Avonu, žena Sebastijana,
Sebastjan, Oče od Alme, Suzanin mož.
Maricela, Tajnica v Avonu, zaljubljena v Ricarda, hči Pafila, iz revne četrti,
Ricardo, Pomočnik računovodje v administraciji, zaljubljen v Maricelo,
Silvo, Pomočnik računovodje v administraciji, zaljubljen v Xocihi(soči), pomočnik Jesusa v Orionu, Aidin fant,
Pafilo, Oče Marcele, reven človek, hišnik v Avonu, fant Suzane, mož Malči.
Malči(čatita), Jesusova soseda, Jesusu je kot mati, žena Pafila,
Raymunda, Punca, ki se pretvarja, da je fant, vsi jo kličejo Ray, najboljša prijateljica Valentine,
Discua(diskua), Bitje luči, Fernandova punca, tajnica v Avonu( po tem, ko Jesus prvič gre), bolnica raka,
Tožilka Daniela, Jesusa je vzljubila in ji je pri srcu zato ga spremlja povsod in mu pomaga na vsakem koraku sploh, ko gre za Almo. Skupaj dokažeta Amino nedolžnost in odkrijeta pravega storilca.
Aida, Jesusova tajnica v Orionu, punca Silvota, Jesusova zaupnica,
Avgusto, Šef 2  Jesusa v Orionu, oče unga tipa k Jesusu para živce, oče Avgustine,
Maximo, Šef 1 Jesusa, Jesusov prijatelj, ker mu je rešil življenje,
Avgustina, Hči Avgusta, zaljubljena v Jesusa, direktorica Oriona,
Artur( al neki tazga), Zaljubljen v Almo, producent nove kompanije v Avonu,
Tracy Rodriguez, Šefinja iz New yorka, zaljubljena v Jesusa,
Marta Ferrer, Psihologinja Valentine, imela je hči Ximeno, ki je umrla in kmalu sta Valentina in Luisa v nevarnosti, nad njo se zgodi načrtovan umor,
Marsija Ferrer, Enojajčna dvojčica Marte, dobra oseba in nima napadov. 
Uri petrovski in Nik Donovan, kot mafica, Uri bi rad ubil Jesusa in kasneje tudi Rohelija.
  • Opis likov: 
- Alma:
Je uspešna poslovna ženska, ki si prizadeva, da bi bila ljubljena. V službi jo imajo vsi radi, a jo njen fant Rohelijo vedno pušča samo, zato je samotarka. Boji se višine in imeti svoje otroke, saj si ne želi ponoviti napake svojih staršev. Njena mama je umrla od žalosti, ker je njen mož imel ljubico. Njena najljubša barva je oranžna in obožuje tulipane. Nekega dne Alma v svojem podjetju išče novo tajnico in na razgovor pride Jesus, ki ji pred tem reši frizuro. Na glavo ji skoraj pade vedro a jo Jesus prine stran. Tako vedro pade na glavo Jesusu takrat se zaljubita na prvi pogled. Jesus ima Almo za angela varuha, ker ga in se pogosto rešujeta iz težav. Zelo rada pomaga. Če česa ne prenese je pa to nezvestoba. Jesus ji med pogovorom v Toluki po tem, ko si povesta, da se ljubita reče, da bo v srečni nezvetobi. To pomeni, da bo Roheliju lagala glede tega kaj čuti in bo useeno ljubila Jesusa to pa bi prekrivala svojemu možu. To seveda takoj naslednji dan na svoj rojstni dan (8.2) pove možu. Reče mu da ga ne ljubi in, da razlog za poroko z nijm (Rogelijem) ni pravi je le zaradi obljube in ne, ker bi ga zares ljubila. Obljubo tudi drži, ker je nikoli ne prelomi. Ima le dva najboljša prijatelja Jesusa in Patricjo, ki jo izda, a ker je tako dobrega srca ji oprosti. 


- Jesus:
Je soimenjak jezusa. Ima hči Valentino za katero izve po naključju. Nanj se ves čas lepijo težave pa naj se še tako skriva. Nikogar se ne boji. Je vedno dobre volje in veliko moli. Obožuje Almo in odrine jo, tako vedro pristane na njegovi glavi. Takrat se v njo tudi zaljubi. Je skrben oče. Almo zelo hitro začne ljubiti in zanj se ona zdi nedostopna. Vedno ji stoji ob strani in je ob njej, ko ga najbolj potrebuje. Almi vedno od prvega dne naprej govori, da je njen angel varuh. Vedno je dobre volje in ko mu ne gre najbolje se tudi zjoka in pokaže svojo šipkost. Je tudi komičar in zna vse spraviti v smeh. Z njim ni nikoli dolgčas.

- Veronika:
Mati Valentine je prijazna in skrbna mati. Dokler v njeno življenje zopet ne vstopi Jesus, takrat se vse spremeni. Ne je mesa in nezdrave hrane. Obsedena je s čistočo. Kmalu postane smrtna sovražnica Jesusa. Je tudi morilka in ugrabiteljica, ter dela nezakonite stvari, da bi se maščevala vsem, ki ji niso ustregli. Živi pri Roheliju. S katerim tudi zanosi in dobi nedonošenega sina Fernadita. Vsi njeni zlo načrti padejo v vodo in konča v zaporu. 

- Rohelijo:
Veseli se poroke z Almo, a ne prenese Jeseusa. Vedno mu povzroča težave in na vsak način bi se mu rad maščeval. Sodeluje z Urijem in Nikom. Misli samo na Almino lepoto in ne kaj drugega. Ima ljubico Patricijo, ki je Almina najboljša in edina prijateljica. Na koncu nezakonite posle opusti in je pripravljen iti v zapor, da odsluži svojo kazen. Prizna vse svoje napake in se preda policiji. Postane tudi prijatelj Jesusa. Ter se opraviči za vse svoje napake. 

-Patricija:
Alimna najboljša prijateljica. Ni ji treba delati, ker za njo skrbi Roger njen ljubimec. Almo zelo ceni in jo ima rada zato. sprejme posledice, ko Alma ugotovi, da je ona ljubica od Rohelija. K sreči ji Alma to odpusti. Je dobrega srca.

- Fernando:
Mlajši brat Rohelija. Zelo nesramen do Jesusa. Dokler ga zaradi njegove nesrečne ljubezni(Discua), Jesus ne reši pred smrtjo. Od takrat sta zaveznika. Oče 5h otrok, ki jih nikoli ne vidimo naj bi bili na poti. Z bratom sodeluje v nezakonitih poslih. Po svoji prvi ljubezni Discui( ne znam napisat) se temu tudi odpove in da še bratu za pogoj, da mu odpusti. To tudi stori.

Če česa kdo ni razumel naj mi napiše prosim: rada govorim o tej seriji in mi je res pri srcu. Vem pa da koga od vas to res ne zanima. Potem ne rabite brat ne silim vas. To je tu le zato, ker meni veliko pomeni, ker je to edina serija, ki me je do sedaj kaj naučila. Pogledala sem celo v enem tednu in prišla mi je v srce in čisto sem obsedena brez nje ne morem vsaj zdaj še ne.

Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji

Objavite komentar