Moja karantena #ostanidoma

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes ti bom povedala, kako se veselim, da bo kmalu konec karantene. Ta virus se je k sreči umiril in naj tako tudi ostane, zato prosim ostanite doma.

Komaj čakam, da se konča. Imam ga namreč že vrh glave. Ne morem v službo, ki sem jo končno dobila in to me zelo zelo jezi. Tudi očija ne prenesem več.

Iskreno pa mi je ta virus pomagal, da sem končno pospravila in renovirala svojo sobo( prestavila pohištvo in pospravila nesnago). Čaka pa me samo še pospravljanje omare, kar bom naredila do konca tega tedna( vsaj plan je tak). hahaha.

Pomagal mi je tudi, da sem našla "novo ljubezen" imenuje se Sreča najde pot- nadeljevanjka. Nekako mi je ponila odvečni čas in danes, ko jo bom pogledala do konca. Manjka mi le še 7 delov. Bom zelo zelo žalostna in, ko se bo serija vrnila nazaj na ekrane (more se vrnit). Jo bom zagotovo ponovno gledala in tako vse do konca svojih dni. Oziroma dokler mi ne bo šla na živce( To se zagotovo ne bo zgodilo). Raje bi imela še eno sezono ali celo več, ker brez te serije ne bom preživela. Na voyu pa ostaja še kakih 100 dni, kar je izredno malo. Zato se jo morem zadaj navžit in uživat ter posnet svoje naj naj dele. To je seveda največji problem, ker nimam toliko prostora v telefonu. Prav na jok mi gre, ker se je učeraj končala na tv ekranih in to mi povzroča občutek groze in žalosti.

Če karantene ne bi bilo je zagotovo nikoli in nikdar ne bi niti povohala. Še manj obrnila sobo skoraj na glavo. Kaj mi je torej dala karantena: Dala mi je priložnost gledanja serije, priložnost ureditve sobe, kot mi najbolj ustreza. Skratka kar nekaj stvari. In po sreča najde pot si bom to karanteno za vedno in večno zapomnila.

Ko se bom spomnila nanjo wewewewewe( jok). Bom seveda pomislila na sreča najde pot in se tako spomnila, da je ne morem več gledat, ker je več ni na voyo. K sreči pa obstaja tudi youtube, kamor sem si shranila svoje naj naj dele in tako bom lahko obnovila in se spomnila te čudovite serije, ki jo po novem od zdaj naprej tako zelo obožujem. Ker sem za to serijo dejansko porabila, več kot en teden, da sem jo v celoti pogledala. Moram priznati, da je ta serija moja resnično nova in sveža ljubezen, škoda, da to ni fant. A kaj čmo. Je pa res, da mi je najbolj pri srcu ravno Blanka Coto, ki igra Almo. Ona me je res prevzela ne le njena lepota, ampak tudi karater. Skratka te lik je uh ja sej veš kaj mislim povedat.

Povedat želim, da mi je všeč lik ne pa, da sem v njo zatreskana. Torej z njo nečem imeti odnosov ali kaj podobnega, da si kdo ne bo drugače predstavljal. Tako je v mojem lajfu. To se mi res pogosto dogaja in temu pravim ljubezen: Pomeni, da me spolno ne privlači in z njo ne mislim imeti nič mi je pa tok pri srcu, da ves čas razmišljam o tej osebi( večinoma ženskega spola). Se obnašam, kot , da kaj imave, čeprav tega ni. Sem ljubosumna, kot pri običajni ljubezni. Osebo pa morem po koncu takega odnosa/razmerja (ali kokr koli se že temu reče) preboliti, kot pri običajni ljubezni. Običajno se to dogaja z ljudmi, ki jih dejansko poznam v tem primeru je situacija malo drugačna.

Kje pa ta odnos stoji na letvici prijatelj BFF in Partner. Stoji nekje med BFF in Partner. In ja ljubezen je izmišljena beseda in sem si jo izmislila sama, ker sem doživela tak odnos in mi veliko pomeni. Zato sem rekla, da za to pač more obstajati beseda. Več o tej besedi bom povedala enkrat drugič. Bolj obširno in izčrpno tu je pa za razumevanje.

Imaš tudi kako tako "navidezno ljubezen" piši mi pa se pogovoriva/e o tem, če ti ni preveč nerodno. Meni ob tem sicer je a o tem zelo rada govorim. Tako, da ni bojazni.

Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji