Kako sem postala amaterska igralka- Moje gledališče

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Vse se je začelo, ko sem bila v prevem letniku slaščičarske šole v Ljubljani. V moj internat je prišel poziv iz nekega gledališča v centru Ljubljane. V njem je takratni vodja tega omenjenega glelišča iskal otroke, ki bi jih to zanimalo. Mene je to seveda takoj pritegnilo in skupaj z še drugimi otroki (9) nas je bilo smo odšli na prvi sestanek v gledališče, da vidimo kako zgleda in če nam je ideja o tem všeč. Kot sem omenila nas je bilo na tem sestanku le 9 otrok. Meni je ideja bila takoj zelo všeč. Zato sem šla na naslednjo stopnjo. To je bilo, da sem imela skopaj še z 3 otroki individualno vajo v tem gledališču skupaj z mentorico predstave, ki jo bomo ustvarili. Meni se je vaja zdela zakon zato sem se odločila, da bom sodelovala, da nisem bila sama pa se je za to odločil še nekdo in tako sva ostala le dva od 9h na koncu. Za nagrado sva šla tudi v francijo a moj prijatelj na koncu ni mogel z nami, ker je pozabil osebne dokumente doma. Tako da sem na koncu ostala sama.

Kaj pa je to gledališče ponujalo:
Ponujalo je delo z amaterskimi igralci/ najstniki od 15ga leta naprej. Ni imelo v naprej napisanega scenarija in podobno. Imeli smo le v naprej določeno temo. In iz nje smo šli vse in to dali na oder. Tako so nastale 4 predstave. Vsak od maldostnikov je sestavil svojo sceno/prizor, ki ga je želel glede na temo in na to kaj želi povedati. Meni je to prišlo res prav, ker sem določene segmente življenja na ta način dejansko prebolela in razumela zakaj in kako. Bilo mi je precej lažje. Hkrati pa sem izvedela veliko o drugih in jih pobolje spoznala še zdaj smo prijatelji. Z nekaterimi hehe.

Bi tebe zanimalo kaj več o tem komentiraj ali mi piši na družbena omrežja in ti povem več v kratem pa bom povedala tudi prvo leto v gledališču in ostala leta teme in mogoče kak prizor in tako, da si boš znal/a predstavljati kako je to zgledalo hehe.

Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji