Dopust #ostanidoma

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes ti bom povedala kaj vse sem počela teh nekaj dni cel teden, ko me ni bilo tu gori oz nisem objavila popolnoma nič. Bila sem tako rekoč ne dopustu, ko sem si vzela nekaj dni frej od bloga in ostalih reči omrežji pa nisem ravno povsem zanemarila hehe.

Torej v prejšnji objavi sem povedala, da gledm serijo Sreča najde pot. Serija me je res izredno pritegnila in zato je nisem mogla nehati gledati. A kot pravijo vsega lepega je enkrat konec ali celo en dan se tudi takega življenja naveličaš. To se je zgodilo meni naveličala sem se. Odločila sem se, da jo bom gledala samo zjutraj do ene 12h in potem zvečer, če pa bojo grozni deli potem bom le zjutraj.
Sedenje na pojstelji ležanje hranjenje v njej in podobno te res utrudi. Tako kot delo zato bom to malo omejila. Je pa res, da se serija z 7.4.2020 poslavlja iz tv ekranov. In po vsej verjetnosti se ne bo nikoli več vrnila, ker ima serija namreč le eno sezono. Jaz bi res raje, da bi jih bilo več tako kot pri friends. A ka čmo tako je.

Naredila pa sem še nekaj namreč prenovila sem svojo sobo. Malo sem poremaknila pohištvo in naredila več prostora in zdaj precej lažje diham hehe. Moja soba mi je sedaj zelo bolj všeč( ja vem čudno se bere a tudi sama sem precej čudna in zdi se mi top izraz). In končno je tudi pospravljena, ker ko sem jo prenavljala sem imela resnično bombo oz še kaj hujšega. Ta projekt sem končala v pičnih 2-3h. Ubistvu sploh ni bilo tako veliko dela samo zelo me je bolel križ in sem imela kar precej težav zaradi tega. A sem zmogla in ponosna sem na to.

Kaj pa mam sedaj plane za naprej. Ja čaka me še posodobitev loga, če imaš idejo mi jo sporoči v komentarje ali celo pošlji svojo idejo na fb ali bolje na mail. Rabim pa tudi spremenit ime na fb strani in skupini.

Ja velik dela a mi bo uspelo tako kot vedno. Moja motivacija ni popustila hehe.

Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji