3 serije ob katerih se lahko kaj naučiš

Danes bom govorila o serijah, ki sem jih gledala nekoč in so postale pomemben del mojega življenja. Serij je veliko, vendar je malo takšnih, ki nas kaj naučijo. 

1. Sreča najde pot: Pouqe al amor manda 

Ta serija me je naučila, da ljubezen oz. sreča vedno ne glede na vse najdeta pot. Tako je tudi v življenju nasploh. Vedno, če le hočeš, najdeš pot. Serija pa seveda govori o navadnih ljudeh, ki skušajo najti svoje mesto pod soncem. Pokazala mi je tudi, da je resnična ljubezen lahko zelo lepa in lahko lomi kamne ter reši vse težave, ki se pojavijo na poti. 

2. Jutranja ptica

Spoznamo Sanem, ki je sanjava punca in ve, kaj si v življenju želi. Dela v očetovi trgovini, a to za njene starše ni dovolj. Zato ji zagrozijo, da se bo morala poročiti z nekim fantom X (na pamet ne vem imena). Tako jo starši postavijo pred dejstvo ali si poišče službo ali pa se poroči. Sanem se zaposli v podjetju, ker dela tudi njena sestra. Kmalu se zaljubi v novega šefa mladega Cena. Serija je polna smešnih pripetljajev in preobratov. Ta serija mi je dajala motivacijo, da sem šla v nakupovanje po nove obleke in malo spremenila svoj stil. Nekako navdih za poletje. Serija me je prva resnično zelo nasmejala in me naučila vztrajanja na svojih ciljih. 

3. Tisti usodni poljub

Serija govori o punci Defne, ki živi z babico in bratom ter sestro, ker so jih starši zapustili. Njej brat se zadolži pri mafiji. Zato sprejeme ponudbo Nireman (tete od Omerja), da postane njegova žena in se poroči. Da sama ne bi ostala brez denarja in vile (teta do Omerja). Defne igra igro najete ljubezni, da se bi Omer zaljubil v njo. Na koncu se tudi sama zaljubi vanj. Serija me je naučila, kaj vse lahko povzroči laž in, da jo je treba čim prej povedati. Drugače se lahko stvari preveč zakomplicirajo in uidejo izpod nadzora. 


Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Tik tok: Karinboom3
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji