Zgodbice za prosti čas

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Tu bom govorila svoje zgodbe, ki so zgodile, ko sem bila majhna pa tudi ko nisem več bila. Skratka tu bojo vse zgodbe, ki jih imam. Bodi si moje zgodbe iz resničnega življenja ali pa celo zgodbe, ki sem jih napisala sama ali s pomočjo drugih. Mislim, da bo večina zgodb iz mojega življenja in ne iz mojih fantazij. (razen če bi kdo želel drugače naj pove)

Ker obožujem domišlijo sem se odločila narediti to vrsto objav. Zakaj domišlijo tako zelo obožujem, ker sem tam lahko res to kar sem. In se ne rabim pretvarajt. Vedno sem to kar želim biti. S pomočjo domišlije pa velikokrat najdem odgovore na dogodke, ki so se mi zgodili v življenju in celo ugotovim kaj je bolje, da ne izrečem, ko sem v določeni situaciji. Tako da mi domišlija daje neko novo pot, ki je tako ne morem videti.

Iskerno domišlijo res obožujem je moja največja ljubezen in celo najboljša prijateljica. Je boljša od ljudi, ker mi nikoli ne bo obrnila hrpta ali pa me žalila za brez veze oz. me sploh ne bo užalila. Ker je  izmišljena, jaz pa sem resnična oseba.

Ravnokar  sem se odločila, da bo ta vrsta objav namenjena mojim fantaziskim zgodbam z več deli in morda kako zgodbo iz resničenga življenja, ki pa jih bom objavljala tudi v rednih objavah, ker marsi kdaj sodijo v kontekst. V temo ki jo govorim glede na to, da je itak o meni oz. iz mojega lajfa.

Naredila pa bom še eno vrsto objav, ki ti jo razkrijem kmalu zelo kmalu. Bo treba še en čist malo potrpet hehe. Ja mal sem pa res zlobkana( nisem zloba samo malo zlobna se pravi zlobkana).

Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa hobiji_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji