Serija #ostanidoma

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes bom povedala zakaj učeraj ni bilo objave.
Ni je bilo, ker sem se res dolgočasila in potem sem na voyo najdla top serijo in jo gledala do 23h zvečer. Ima namreč 181 delov in sem komaj na 14 in čez 123dni mi jo bojo izbrisali. Zato jo morem nujno čim prej pogledat do konca.

Odločila sem se tudi, da bom objave zopet objavljala na 3 dni, ker mi će tako zmanjkuje idej. Dokler pa bo trajala tale apedimija pa bom imela še vedno #ostanidoma. S to razliko, da jih bom objavljala na 3 dni.

Vem, da si pričakoval/a boljšo objavo a samo to idejo sem dobila.
Drugače je pa serija res genialna in se jo splača pogledat naslov je Sreča najde pot in obožujem naslovno pesem, ki je do 109 dela ni. Vseeno je serija res top poglej jo ne bo ti žal

To je vse za danes in za naslednje 3 dni potrudila sem bom, da serijo čim prej pogledam do konca in posvetim kaj časa še temu blogu in družbenim omrežjem. Da bom končno še sama kaj naredila.

Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji