1.dan v službi #ostani doma

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes bom govorila o zanimivi prigodi. Ja res je končno imam službo neverjetno komaj dojemam, da se to res dogaja. V glavnem za enkrat sem na uvajanju predvidevam, da bo to trajalo kak mesec morda dva odvisno, kako hitro se bom učila in naučila hehe.

Povedala vam bom svoj prvi dan. Bil je lep sončen dan zbudila sem se ob 5:30, ko se je dan komaj začel delat in sem od doma odšla približno ob 6h in videla sem sončni vzhod. To je moj najljubši čas dneva no poleg sončnega zahoda. V službo sem prišla okoli 7h kot je tudi moj začetek dela. Ja nisem zamujala.

Preden nadaljujem ti povem česa sem se prvi dan bala in kake izzive sem si dala. Izziv=Misija je bila le to, da se spopadem z penilcem. Ja penilec moja nočna mora njega se še vedno najbolj bojim z njim za zdaj še nisem opravila sem pa imela prvo učno uro in tudi naredila sem svojo prvo kavo:


Ja res lepo izgleda kajne. Bila je res dobra prav po mojem okusu neverjetno. V službi imamo tudi slaščičarko, ki mimgrede kuha bolje od mojega očeta pa je kuhar po poklicu. Res dela božanske malice to je nevernetno jaz si nisem upala pustit niti droptinice. Potem pa mi še sodelovka reče, če bi še njeno, ker sem jaz rekla, da imam še veliko placa( to je bila laž opala).

Skratka delala sem  cel dan (  od 7h-12h) morala bi do 11h a nisem hotla domov pred dvanjesto. Ja zaslužila sem celih 20€ bravo jaz. Ja med delom sem slišala sodelovko( ki sem jo že kar dodobra spoznala med 1 mesečnim čakanjem), ko je govorila s šefom in rekla nekaj kar me je res razveselilo.
" Nisem pomila niti ene šalce, niti ene", kar pomeni, da sem bila očitno res zelo pridna( itak, če sem pa cel mesec komaj čakala, da začnem). Na koncu mi je celo rekla "zelo zelo si bila pridna danes" jaz pa sem odgovorila "vem vem". Nisem hotla pasti iz koncentracije, ker vedno ko me nekdo pohvali za 1-3 min nisem skoncentrirana na to kar počnem sem v "rahlem šoku". Potem pa seveda nadaljujem, kot a se ni zgodilo prav nič.

Tako je bilo kmalu konec mojega prvega dne. Drugega dne še nisem doživela. Ja to pomeni, da sem za 1 dn uspešnega dela dobila še 14 dni dopusta. Iskreno to bi mi bilo res všeč a kaj ko mi zdaj 14 dni ali še cel mesec dolgcajt. Kar je ravno to česar nisem želela. A dobro je, da imam še vedno nek dohodek, ki mi pomaga prebroditi te dni.

Imam pa še nekaj na instagramu imajo znani ljudje #ostani doma, zato sem se odločila da ga tudi sama naredim in to bo izgledalo tako, da bom vsak dan objavila novo objavo. Nekaj podobenga kot je bil blogmas lansko leto. Samo, da bojo teme bolj o kaj početi ko ti je dc ali nekaj na temo šole in učenja ali moje zgodbe iz šolskih dni.

Če imaš ti kak predlog za objavo mi napiši v komentar vesela bom vsakega komentarja mislim ne grizem ane.

Se beremo spet jutri.

Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa hobiji_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji