Moje dileme- Delo

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes sem se odločila, da ti povem. Stvar, ki mi nekako ne da miru in me žre. To je dilema o moji novi zaposlitvi( mimo grede ne delam še). Med tem, ko čakam, da mi moj bodoči šef napiše pogodbo o mojem delu. Se seveda zanimam kaj naj vse to pomeni. In se tudi sprašujem ali je ta odločitev bila prava ali napačna. Ja mislim, da to počnemo vsi, ker smo enostavno v nekem transu al ne vem čem. Skratka občutek je tak, kot da boš s svojo odločitvijo dejansko sam sebi uničil življenje.

To izgleda tako. Prijateljica ti reče da bi bilo bolje, da se zaposliš za 4h in ostalo delaš na črno in pač ja no si plačan za 4h. In morda kaj dodatnega dobiš še od socialne.

Druga znanka ti reče, da to ni nobena rešitev in, da si boš s tem pokvaril življenje za naprej. Ko te bojo prašali ja kaj pa ste delali toliko let, ker vam delovna doba ni tekla??? Seveda ne veš kaj bi naredil na to.

Potem je tu še neka druga znanka, ki ti reče da je to okej, samo da nekaj počneš in ne gledaš v luft.
Tako mislim seveda tudi sama.

A nekako te pritiski pripeljejo do tega, da pozabiš kdo v resnici si in jaz res nevem več kdo sem. Vem le to koliko sem stara kaj si želim, Ostalo pa je v nekaj dneh postala črna luknja.

Baje vse odločitve, ki ji sprejmeš v življenju so z nekim namenom samo ugotoviti je treba kakim namenom. Mislim, če ne bom imela drugega bom imela vsaj več izkušenj v strežbi in med tem, ko si bom iskala boljše delo, bom vsaj imela kaj za počet in tako. Ne bom doma in gledala v luft, Kot bi po nekaterih nasvetih očitno morala.

Ja res ne vem kaj naj naredim, če imaš ti kak nasvet mi prosim napiši, če ne je okej razumem ne beli si glave s tem. Jaz si je ne bom to je to za danes.

Vem vem zdaj sta dve objavi v roku 2h dni jah tako je bo pa kdaj kera manj ali pa ne bom videla ta objava danes je zelo nujna, ker se mi čas za razmislek in tako moćno in zelo hitro izteka in do ponedelka oz torka naslednjega tedna bo že verjetno prepozno. Tako da ja danes pravi čas za to.
Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa hobiji_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com

Komentarji