Moje 3 najljubše knjige

Danes ti bom povedala naslove in opise svojih najljubših knjig. Ni jih veliko, a vseeno. 

  1. Gospod Bello in modro čudo- Paul Maar; 
Opis; Govori o dečku Maksu, njegovem očetu in psu Bellu oziroma Gospodu Bellu. 
Gospod Bello in modro čudo je humorna, predvsem pa ganljiva zgodba za bralce od 8 let naprej, pa tudi druge, ki imajo radi prismuknjene štirinožne prijatelje, pristna prijateljstva med posebnimi ljudmi in ljubezni na prvi pogled. 

Moje mlenje o knjigi: Meni je zelo všeč. Zelo sem se nasmejala, ko sem jo brala in iskreno preberi jo!!! Ko boš imel/a slab dan te bo spravila v smeh in svet bo tako lepši. Najbolj mi je bilo všeč, ko se pojavi gospod Bello. On je faca prisežem. ( Tudi ti povej svoje mlenje o knjigi, či si jo ali pa ko je boš prebral/a komentiraj!!!) 

    2. Bobkovo darilo- James Bowen; 

Opis iz knjige; Kako me je maček naučil pomena božiča. James Bowen in njegov maček Bob sta eden najbolj nenavadnih prijateljskih parov zadnjega časa. Skupaj odkrivata pomen novih začetkov, človeškosti, ljubezni in prijateljstva; s svojo navdihujočo zgodbo pa vedno vnovič opominjata kaj v življenju zares šteje. 

Dokler v moje življenje ni vstopil Bob, sem bil izgubljen brezupen primer. Zapravil sem toliko priložnosti, da je bilo vse skupaj že neumno. Verjetno se imel tudi veliko srečo, da sem bil še živ, saj sem svoje telo podvrgel velikemu tveganju in ga hudo trpinčil. Da sem zdaj lahko cenil in užival božič, je bil le eden od blagoslovov, ki mi jih je podaril Bob. Bil je del večjega, verjetno najčudovitejšega darila, kar mi jih je kdo lahko dobil. Bob mi je podaril novo življenje, polno sreče in upanja. Ko smo se tako vsi trije stiskali na zofi na tisti mrzli decembrski večer, sem si obljubil še nekaj. To darilo bom cenil ne le za božič, ampak vse dokler bova skupaj. 

Moje mlenje; Mene je knjiga spravila v jok hkrati pa me je tudi v smeh. Všeč mi je, da je ravnotežje med tem. Knjiga je res vredna, da se jo prebereš. Obstaja pa tudi filem iz knjige Potepuški maček Bob(The street cat named Bob)izšel pa je leta 2015 ali 2016, ki je še nisem prebrala do konca in je ta Bobkovo darilo za enkrat edina od 3h ki sem jo prebrala do konca. Iz tega sklopa pa je še 3 knjiga Bobkov svet, ki se je nisem še niti dotaknila. ( Tudi ti povej svoje mlenje o knjigi, či si jo ali pa ko je boš prebral/a komentiraj!!!) 

3. Trplenje male Hane; Katja Gorečan; 

Opis: Govori o Hani, ki je najstnica in živi sama. Ima ljubezni in se pogovarja sama s sabo. 

Moje mlenje; Meni je knjiga zelo všeč, ker je Hana malo nora in prismuknjena vbistvu je tok nora in čudna, da je že smešna. In vedno me spravi v dobro voljo. Ko jo berem vedno rečem vse bo okej samo ne bit kot Hana. To mi celo polepša dan. 

Knjiga ima 45 strani in so jo da prebrati na tem linku Treplenje male Hane e-knjiga
Obstaja pa tudi predstava o njej. Tudi ti povej svoje mlenje o knjigi, či si jo ali pa ko je boš prebral/a komentiraj!!! 


Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 
Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagram-u Se beremo naslednjič.

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji