Moj dan med korono- rutina #ostanidoma

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes bom povedala kako poteka moj običajen dan med zajezitvijo koronavirusa.
Moj dan se začne med 8 in 9h, ko se nekako zbudim in sprevim iz postelje do wcja, ker opravim prvo potrebo. Potem se odravim nazaj v posteljo in še malo ležim, ter visim na telefonu pogledam kaj vse
sem zamudila čez noč.

To traja kako uro potem pa se odpravim pogledat kje se nahajajo moje male mucke, ki so stare že 1 mesec. Odpravim se v kuhinjo in si pripraim zajtrk. Med hranjenjem gledam televizijo, tuidi risanke. Tako krepim slovenski besedni zaklad. Televizijo gledam do 13h ali kdaj celo dlje odvisno koliko se mi da in kaj je na sporedu. Potem se končno odpravim nazaj v svojo sobo in grem na računalnik.

Tam odgovorim na sporočila in napišem kaj za kako novo objavo tu. Potem pa s prijateljico igrave igrice na eni aplikaciji in jaz se čez kako uro naveličam in neham igrati za uro dve. Potem pojem kosilo in dokančam objavo ter jo objavim. Okoli 19h pa se ponovno odpravim pred tv in pogledam, če je na sporedu kak zanimiv filem ali serija ali kaj takega, kar bi me utegnilo zanimati. Med gledanjem televizije seveda pojem tudi večerjo.

Ko je filma serije konec pa se odpravim v posteljo ker gledam youtube ali tiktoke, ko je ura 22 ali 23 pa ugasnem svojo napravo in se odpravim spat aja pred spanjem si umijem še zobe. Potem pa kmalu zaspim in se prebudim v sončno jutro večinoma hehe

To je bil moj dan med zajezitvijo virusa. Kako pa ti preživljaš te dneve???
Piši v komentar vsakega preberem!!!

Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji