Eden odličnih dni 9.3.2020 #ostani doma

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes bom povedala zgodbo, ki sem ti jo obljubila včeraj gre pa takole:

Zbudila sem se ob običajni uri okoli 7h in se odpravila v mesto. Hotla sem pozdravit prijateljico pa sem opazila, da ima gužvo. Zato sem se peš odpravila na drugi konec mesta.

Med potjo me je strašanjsko prijelo na malo potrebo. Seveda se nisem morala podelati, kar sredi ceste. Zato sem si rekla ali je ta dan lahko še boljši namesto ali je lahko ta dan še slabši. Do mojega sedaj že delovnega mesta sem imela še okoli 10-15 min hoje. Nekako sem potrpela.

Potem sem le prišla na lokacijo in opravila svojo potrebo. Dan se je v trenutku, ko sem rekla ali je lahko ta dan še boljši spremenil. Dobesedno zgodilo se je toliko lepih reči. Vedla sem znanko iz mladosti in voščila mi je za rojstni dan. S svojo sodelovko se nisve več kregali( saj se nisve nikoli a nekako sem imela občutek, da me ne mara preveč). Ta dan sva se čudežno res razumeli, celo nekaj mi je dovolila, da postorim. Nad mano je bila izjemo presenečena, ker sem delo opravila vestno in zaneslijvo.

Skratka taka mala malenkost je pričarala res lepo vzdušje in še danes je to eden najlepših dni, ki sem jih doživela naj bo še več takih.

In še moj nasvet, če gre nekaj narobe si le reci ali je ta dan lahko še boljši. Zagotovim ti, da se bo to zgodilo samo verjemi. Jaz pravim, če verjameš se stvari zgodijo.

Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa hobiji_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji