Kdaj si odrasel/a??? #ostanidoma

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes ti bom povedala kako jaz prepoznam nekoga, da je odrasel/a. Pogledala pa bom tudi na internet in ti dala zaneslivejše vire. Nimam se ravno za najbolj pametno osebo na tem svetu a imam marsi kdaj prav hehe. Uživaj v tej objavi.

Moje točke, da je nekdo odrasel;

  1. Si star/a 18let ali več; Ko si polnoleten naj bi to pomenilo tudi, da si odrasel. A se mi zdi da ni vedno tako.
  2. Se znaš obnašati v javnosti; Se ne dere na druge in se obnaša spoštljivo do stareših. Ne povzroča težav državnim organom. 
  3. Ko gre zares se znaš zresniti oz. organizirati; Ko gre kaj narobe okoli njega/nje ve kako odreagirati in tudi pomaga, če je to potrebno. 
  4. Ne žališ drugih; Nikoli ni dobrega razloga, da nekoga užališ. Povej to na lep način in ja vem učasih ne gre. Useeno se potrudi biti spoštljiv/a. "Delaj z drugimi tako kot si želiš, da oni delajo s tabo". Pravi nek pregovor. 
  5. Ko se postaviš zase; Ko to dosežeš vidiš, da se ti ljudje upirajo ampak kmalu spoznaš, da je težava samo njihova. Torej se ne sekeraj ljudi se jezimo, ker se nam zdi nekaj grozno ali pa dovgo to tiščimo v sebi pa ne damo vn. ( bom naredila objavo na to temo) 
To je bilo mojih 5 pravil odraslosti vem, da jih je še več a meni so ta najbolj pomebna. V komentar napiši, če imaš ti še kako pravilo, ki bi paslo zraven. 

Tu pa je še link o zrelosti nujno si ga preberite 


Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji