Kako najti smisel življenja???

Danes ti bom povedala zgodbo o tem, kako sem jaz dobila smisel življenja, in kaj vse sem za to naredila. 

Vse se je začelo v 1. letniku. Vedno sem imela tremo= moj največji strah( pred nastopanjem). Zelo me je žrlo. Gnale pa so me moje sanje postati dobra amaterska igralka. seveda sem razmišljala tudi o AGRFT, a sem tekom izkušenj spoznala, da ne bi rada bila poklicna igralka, ker če imaš talent lahko tudi, kot amater 
postaneš dober igralec/igralka. Spoznala pa sem tudi, da so amaterji kdaj celo boljši igralci od poklicnih igralcev, kar je tudi zakon. Tako se za študij AGRFT nisem odločila in se nikoli ne bom. 

Kot že veš sem v 1 letniku nekako pristala v gledališču. V njem se je moje življenje dobesedno obrnilo na glavo za  360°C. V njem sem dobesedno predelala vse, kar me kdaj žrlo. Dala sem ven vso jezno, žalost, skrbi, strahove( se tudi soočila z največjim=Trema), tabuje,..... Skratka vse kar se je dalo. Da o tem kaj vse sem naredila doma in povzročila kaos, tragedije, travme,... Ja bolje , da ne veš kaj še vse ni da ni. 
Tako sem s pomočjo hobija, ki je danes del mojega vsakdanjega življenja. Postavila stvari na glavo in hkrati tako, kot je meni všeč. Vse se je uredilo zaradi tega hobija=Gledališče. 

Ko me kdo vpraša, kaj počnem v življenju mu/ji rečem, da sledim svojim sanjam in postavljam življenje tako kot mi je všeč in vedno res vedno omenim gledališče, ker brez njega danes ne bi pisala bloga in ne bi bila tako pozitivna, vesela, živahna in polna življenja. 

Kako po mojem najti smisel življenja???

Najdi hobij, ki te veseli in to naj bojo tvoje sanje. Se pravi razmisli kaj tvoje sanje so ozeroma kaj je tvoja največja želja, da postaneš ali kaj si želiš biti( lahko tudi nekaj, kar še ne obstaja a čez čas boš našel/a odgovor na to kaj s tem narediti in ti bo lažje). Ali pa najdi nekaj kar si vedno želel/a početi pa se iz takih in drugačnih razlogov nisi lotil/a. Potem pa se s tem ukvarjaj in kmalu boš dobil/a rešitev kako biti korak naprej svojim sanjam. Če te nekaj res res veseli temu nikoli NIKOLI NE NEHAJ SLEDITI. Če nehaš slediti sanjam tvoj smisel življenja zbledi in s časoma izgine tako kot volja do njega. Potem postaneš zdolgočasen in ti je vse muka tega pa zagotovo nočeš aneda??? Se mi je kar zdelo. 

Pomni !!!!
NE NEHAJ SLEDITI SANJAM ZA NOBENO CENO, KER SAMO TO JE SMISEL ŽIVLJENJA. ČE TEGA NI POTEM NI VREDNO ŽIVETI!!!!( vsaj ne meni). 

Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 
Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagram-u Se beremo naslednjič.

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji