Kaj početi doma #ostanidoma

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes vam bom dala nekaj idej kaj početi doma in samo doma:

  •  Šola; To je ubistvu nujno, ker kaj bi brez nje. Jaz ne hodim več v šolo zato mi je te dni zelo dolgčas in bi raje hodila v šolo in mela kaj početi. 
  • Igre; Če si sam/a doma igraj igrice na računalniku tokrat ti bojo to starši celo priporočili, ker vn itak ne smeš it. Če pa doma nisi sam/a potem se z družino igrajte družabne igre. ( jaz se ne morem, ker sva doma le dva in za aktiviti je potrebno več kot dva človeka ane) 
  • Beri; Knjige so super jaz jih veliko berem no tiste, ki so mi zanimive. Ostale pa zelo težko preberem do konca. Dobre so za besedni zaklad, jaz sem učasih( še zdaj bi če bi lahko) brala ciciban, ker je res super. Vzgojiteljica mi je celo rekla, da sem en otroček, ker sem ga še pri 16h,17h letih brala. A meni so bile zgodbe in vse kar je bilo v njem res dobre. 
  • Filmi; V kinu je bilo veliko filmov v tem času. Poglej si kakega na netfix ali nekje na netu. 
  • Serije; One ti res vzamejo veliko časa zato se kake loti med učenjem naprimer. Kot pavza poglej epizodo in evo se pojdi naprej učit. Sama tega nikoli nisem poskusila, če pa bi še hodila v šolo zagotovo bi. 
  • Karaoke; Poj in se zabavaj sama s sabo v svoji sobi, če jo imaš hehe. To je vedno zabavno. 
  • Živali; Če imaš doma mačko ali psa ali pa katero koli drugo domačo žival. Te dni posveti tudi njej ( ribe tu ne pridejo v poštev ali pač), Igaj se z njo/njim poskusi izvesti kak trik, ali pa o samo božaj in uživaj med tem, ko se oglaša kot motor( prede), velja le za mačke. 
  • Ustvarjalost/kreativnost: To vedno priporočam, ker je res dobro. Lahko barvaš kako pobarvanko ali pa kaj narišeš. Ustavariš lahko, kar koli. Potrebuješ pa le papir, škarje, svinčnik, barvice in morda lepilo. In tvoja ustvarjalnost se lahko začne. 
  • Učenje; Si si vedno želel/a ustvariti svojo spletno stran ali morda pisati blog??? Sedaj imaš to moćnost, da se v tem preizkusiš(, če pa potrebuješ pomoč (pri blogu) mi pa kar piši sem dobra mentorica). Sedaj je pravi čas za to, lahko pišeš o čemer koli, kar te zanima. Lahko pa se le učiš kako se stran naredi in jo ustvariš čez nekaj let. Vse pride prav. Le uči se tisto, kar si si vedno želel/a znati. Tudi jaz to počnem in za zdaj s pomočjo celo gre. hehe 
  • Kuhanje; To je vedno zabavno sploh, če zraven še kaj zažgeš. Tako se naučiš kako zelo smrdi zažgana hrana. Tega zagotovo nočeš nikoli več povohati. Ne pozabi na kreativnost in domišlijo. Moja zanka je vse mogoče pravi, da če gre skupaj po barvi gre zagotovo tudi po okusu. Zato poskusi še ti. 


Rezultate pa lahko deliš tudi z mano. Bila bi zelo vesela hehe. Ne pozabi, da je življenje igra in, da tudi če si doma je lahko še kako zabavno. Verjameš ali ne tudi samota je lahko dobra stvar. Zato samo uživaj in poslušaj kaj ti ima za povedati srce hihi pa lep dan. 

Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa hobiji_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji