Dobre novice #ostani doma

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes sem nekje zasledila, da se stanje izboljšuje. Vem da je to morda laž a kljub vsemu me ta trenutek vsaka dobra novica spravi v res dobro voljo. Da mi novo upanje, da bo kljub vsemu vse okej in iskreno komaj čakam, da bo res bolje.

Potem bom končno lahko odšla nazaj v službo in se vsak dan naučila nekaj novega. Se pri tem zabavala in ne bom pozabila na to, da bom imela malo manj časa za ukvarjanje z očijem.

Posledično pa bom, končno za nekaj koristna in se bom ubadala s stvarmi, ki so pomebne ne pa s stvarmi, ki niso nujne.

Res sem se zelo veselila dela in delala bom le 4-5h ur na dan mogoče manj ali več( vsaj upam). A potem je prišel ta virus in nekako sem bila spet na začetku.

Najdla sem si neko delo, da se neham ukvarjat z drugimi kot s sabo. Ja na to delo sem dobesedno čakala cel mesec. Toliko časa je šef rabil, da je vse pripravil in uredil, da sedaj lahko delam brez bojazni, da bi bilo kar koli narobe. Potem pa pride visrus in svet se v trenutku ustavi. Vsi so doma in delajo kar pač nikoli niso mogli, ker ni bilo časa. Je bil sveti nikoli. Zdaj je čas da to naredimo ja vem nobenmu se ne da tudi meni ne priznam. Ideja pa useeno je hehe.

Jutri pa vam povem zgodbo, ki se je zgodila prejšnji ponedeljek. Je pa o tem kako je svet lahko popolnoma drugačen, če na njega gledaš iz druge strani- pozitvne strani. Je pa moja in še kako resnična zgodba. Ne zamudi!!!!!

Kako pa ti gledaš na dobre novice??? piši mi v komentar.

Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa hobiji_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji