Pust

Danes je pustni torek in zato je na vrsti objava o pustu, kaj pa drugega.  Govorila bom o tem, kaj pust pomeni meni in kako nanj gledam.

Naj na začetku povem, da pust zame ni najbolj priljubljen dan.

Pomen pusta zame:
Meni pust ne pomeni ničesar. Kljub vsemu pa sem v soboto ugotovila, kaj je v bistvu v resnici pomen pusta. Med tem, ko se je ena moja znanka skupaj z mano izredno kremžila ob besedi maska ali pust.
Rekla sem ji, da se mi zdi, da sanje postanejo resničnost. A me nekako ni razumela, zato sem obrazložila kaj hočem s tem povedati.
Rekla sem ji: " Nerealne sanje postanejo resničnost" Čeprav samo za en dan.
Nad tem mojim top arumentom je bila tako navdušena, da ga je naslednji dan povedala še v službi v moji pristnosti. Ja res znam dat odlične argumente za vse zgleda hehe

Ja kaj s tem mislim da nerealne sanje postanejo resničnost: dam nekaj primerov:

  1. Vsi poznamo Piko Nogavičko ane??? Ona že obstaja (ja vem je izmišljen lik, a vseeno je utelešena ( vemo kako izgleda)) Torej za pusta smo lahko "nova" različica nje ( jo igramo). Druge dni razen pusta to ni mogoče, ker imamo svojo osebnost, ki ima določene podobne lastnosti kot ona. Upam, da razumeš??? 
  2.  Spiderman( ne znam napisat)ali betmen , to tudi ne moremo biti razen za pusta, ko ponovno le igramo in sem na nek način "on". 
  3.  Živali: Že itak so a za pusta se lahko prelevimo v miki miško ali mucko, leva, pajke. Skratka res vse kar nam pade na pamet in si želimo to biti tudi kaka res čudna mutacija ljudi ali živali. 

Ni pomembno kaj smo za pusta ampak kaj, si sami želimo biti. Seveda pa si lahko sam maska lahko igraš samega sebe, ker zakaj pa ne. Če si zadovoljen s svojim življenjem bodo pač ti. To sem jaz vsako leto zato se nikoli ne našemim od kar sem prenehala biti otrok. No sej sem še vedno kdaj a se znam tudi zresnit. 


 Meni to nekako nima pomena. Me to res ne zanima, ker sem z leti dojela, da sem to kar sem in je tako okej in si ne želim biti nekdo drug.


Zapomni si moj pomen pusta: " Nerealne sanje postanejo resničnost" Pa čeprav samo za en dan. 

Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 
Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagramu Se beremo naslednič.                                                    

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa hobiji_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com

Komentarji