Moje počitnice v Kopru- Moje gledališče

Danes bom govorila o mojih počitnicah, ki sem jih preživela na morju. Natančneje v Kopru in sicer od 14.8.-21.8.2019. Torej pred dobrim letom. 

Te počitnice so v tej vrsti objav le zato, ker sem tja odšla z gledališčem. In tudi tam se je vse vrtelo okoli njega. 
Da ne boš preveč zmeden/a ti povem kako je prišlo do tega in celotno zgodbo o tem tednu. 

Začelo se je, ko je vodja mojega gledališča rekla, da lahko gremo na morje in to brezplačno. To je bilo že lansko leto a se na žalost nisem mogla udeležiti, zaradi osebnih razlogov. To sem seveda zelo obžalovala. Zato sem to povabilo lani z veseljem sprejela. In tako smo v nedeljo mi, ki smo imeli zastonj dobili mail, ker je pisalo, da lahko mi skupaj z ostalimi udeleženci iz drugih držav pridemo dan prej. Se pravi 14.8. 2019 in seveda sem takoj sprejela bom vsaj še malo spoznala okolico in se v miru razpakirala( seveda se nisem). Tako da sem bila tam dan prej. Si ogledala mesto šla z prijatelji, ki sem jih že od prej spoznala na sprehod ob obali in podobno. Bil je res lep izlet. 
Naslednji dan okoli 11h so prišli še ostali slovenski udeleženci in smo se razdelili po skupinah, ki smo jih že ob prijavi morali izbrati.  Jaz sem prišla v skupino z slovensko mentorico. Bili pa so mentorji tudi iz drugih držav( Izraela, Norveške, Finske....). Zato so vaje potekale v angleškem jeziku, kar pa meni povzroča mnogo težav. A sem se bila pripravljena soočit s tem. In na koncu sem celo uspela prašat naj mi nekdo prevede, ker  ne razumem kaj govorijo. Prej nisem imela te moči. 

Povedala vam bom kako je potekal dan se pravi od 16.8.2019-19.8.2019. Zjutraj smo se zbudili okoli 8h in odšli na zajtrk tam do pol 9h. Potem smo še malo v sobi viseli na telefonih (itak treba objavit za ogne in mal počekerat kaj si čez noč zamudil). Potem smo se okoli 10 do 10h odpravili proti lokaciji za vaje, ki so se začele ob 10h. Vaje so trajale do 13h in potem smo odšli na kosilo(jaz in še ena moja prijateljica sva vsak obrok jedli skupaj). Po kosilu pa sva ponovno odšli v svojo sobo in malo počivali ( spet na telefonih in podobnem ali pa sva brali kako knjigo). To sva počeli do okoli 10 do 15h, ko se je začela druga vaja v dnevu (zadnja) končala pa se je ob 17h to je bil moj najljubši del dneva. Po vaji sva ponovno odšli v sobo in viseli na telefonih ali pa sva se še kaj pogovarjali na primer o tem kaj smo počeli na vajah na kratko. Okoli pol 7h -7h je bil čas za večerjo. Po večerji pa sva spet bili v sobi in okoli 8h-9h se je vsak dan začel večerni program( lov za zakladom, ki ga je naredila moja prijateljica( moja skupina je na koncu celo zmagala, še danes komaj verjamem), spoznavni večer, karaoke, konferenca( vsaka država pove način dela( na to nisem šla)), odbojka na mivki. Po večernem programu pa smo se odpravili spat in tako se je dan končal. 
20.8. Je bil dan produkcij, ki so trajale le 15min. In zato je ta dan bil nekako napornejši od ostalih. A sem nekako preživela. Zadnji dan pa sem se šla kopat v morje videla sem sončni zahod in bilo mi je res top. 
Moje potovanje mi je bilo res všeč še kdaj bom šla, če bom imela to možnost hehe. Letos bi lahko šla a ta informacija nekako ni prišla do mene in sem zamudila. Kaka škoda!!!!

Še misel zate, ki to bereš, če dobiš kako tako priložnost jo vzemi ter sprejmi z odprtimi rokami nikoli ne veš kaj te bo naučila. Mene je tale veliko. 

Tak je bil moj teden v Kopru, jaz sem res zelo uživala in vem, da si tudi ti ob branju hehe.

Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 
Ne pozabite se prijaviti na naše novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagram-u Se beremo naslednjič.

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin Boom ali pa Mavricna_Eva_blog
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: Hobiji blog + group
Mail: karla.orazem@gmail.com 

Komentarji