Moj pogled na tehnologijo

Danes bom govorila o tehnologiji. Moj osebni pogled na njo. Pa tudi koliko časa dnevno oz v povprečju preživim na njej. 

Za začetek ti povem, da nisem obsedena z telefonom. Zakaj vem, da nisem. 
Ker vedno raje grem vn v mesto ali se s kom pogovarjam, kot da visim na telefonu. Je res da s telefonom nikoli nisi sam ampak men to ni enako. Če grem s kom vn potem mam telefon itak da ja, ampak zvok je vedno izključen, če me kdo rabi me bo dobil, ko bom sama oz. ko bom imela čas, da odgovorim. 

Moje mlenje o tehnologiji pa je, da se je preveč razvila kar je do neke mere okej. Medicina je okej, da se je razvila v bolje in tako ampak v smislu družbe in telefonov, ki so vse boljši in bolši. pa mislim, da je preveč napredovala. Raje sem imela telefon na tipe iskreno. In spet bi ga imela a tu je še ena ogromna ovira. Ta ovira se imenuje družba. 

Zakaj je ovira ravno družba??? Ker če nimaš pametnega telefona z internetom in ne vem česa vsega te družba izloči in si kar naenkrat manj vreden. To dobesedno nima nobenega smisla. Jaz sem svoj prvi telefon na tipke dobila pri 12-13h letih prej ne to je bil 7 razred. Bila sem res presrečna a ga skoraj nikoli nisem nosila v šolo. Šele v srednji sem ga začela, ker so mi to dovolili. A takrat sem imela že telefon na dotik. 

Ja to je nekak moj pogled zdaj pa koliko časa v povprečju prežim na telefonu in računalniku???
Na normalen dan na kompu ali 0ur ali pa tudi 5-6h. Če pišem objave ali kako zgodbo. 
Na telefonu pa sem tudi tam od 3-4h na dan. 
Sedaj, ko pa je karnatena sem seveda precej več, ker mi je enostavno preveč dolgčas, ker ne morem v službo se je treba drugače zaposlit ane. 



Te še kaj zanima pa kar z besedo na dan. Hehe upam, da si ob branju užival jaz sem v pisanju. 
Ne pozabite se prijaviti na moje novice. Imate še kakšen dober predlog, kako stvar izboljšati, lahko zapišete v komentarjih. Vam je bila objava všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Google+ ali Instagramu. Se beremo naslednjič.
                                                             
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji