Kaj početi ko ti je dolgcas?

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 
Danes bom povedala nekaj stvari, ki jih lahko počneš, ko ti je dolgčas. 
  1.  Beri knjigo; S časoma postane zanimiva in morda ti to vzame več časa, kot si pričakoval/a.
  2.  Poglej film; Film v povprečju vzame 1,5h do 2h, kar je ravno prav za zvečer pred spanjem. Potem imaš lepše sanje (odvisno kateri film gledaš- žaner)
  3. Začni gledat serijo; Serije ti vzamejo tudi do nekaj mesecev odvisno od tega koliko ima sezon in epizod. Priporočam, da si jo ogledaš med pavzami, ko se učiš. Vzame ravno 20-25 min(ena epizoda), kar je ravno dovolj za pavzo med učenjem. 
  4.  Pojdi na sprehod; Na svež zrak, povabi tudi prijatelja/prijateljico. Skupaj se lahko zelo zabavata. 
  5.  Poskrbi za žival; Če imaš doma mačko, psa, ali katero koli drugo žival. Jo občasno malo pobožaj in se z njo igraj, tako tudi mine čas. Žival pa bo ob tem neizmirno vesela. 
  6.  Ustvarjaj; Delaj nekaj kar si si vedno želel/a, nekaj iz papirja, božične voščilnice za naslednje leto, mogoče kaj drugega. Skratka nekaj, kar te res veseli. Lahko tudi barvaš ali rišeš to je tudi ustvarjalnost. 
  7.  Razmišljaj o prihodnosti; Razmisli kaj si v prihodnosti želiš in česa nočeš opredeli te pojme, če pa pri tem potrebuješ pomoč mi piši in ti povem( kmalu pa bo tudi objava na to temo, tako da brez skrbi) 
  8.  Uredi svojo sobo; Dekoracije glede na letni čas, uredi jo tako, da bo tebi res všeč, tako boš lažje bil/a v njej. 
  9.  Kuhaj; Doma je vedno čas, da se naučiš kuhat in še zabavno je. Ko sestavljaš okuse in preizkušaš nove recepte, tako ti zagotovo mine čas. 
  10.  Vzemi si čas zase; To vedno prav pride, privošči si dolgo kopel ali pa delaj nekaj, za kar že dolgo nisi imel/a časa.
Objave je konec vem, da si dobil/a veliko novih idej za kratkočasenje. Zato si to objavo preberi večkrat ali pa, ko ti bo dolgčas hehe. Tebe še kaj zanima, le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 







Komentarji

Objavite komentar