Ni ti treba biti popolen/a, že tako si edinstven/a

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes bom govorila o "popolnosti". Za začetek naj povem, da nihče ni popolen. Tudi jaz ne vsi imamo neke dobre in neke slabe lastnosti. Ki smo jih seveda podedovali po starših( bioloških starših).
Vsak ima v sebi nekaj dobrega in slabega. Tako kot črno in belo v vsakem, ki je nesramen je nekaj lepega in vsakem, ki je prijazen je nekaj slabega. Tako enostavno more biti in čisto nič drugače.
A to, da se v dobrih ljudeh skriva tudi kaj slabega ni tako slabo, ker dobri. Svojo jezo do nekoga uporabijo v dobro, da ga zelo zašijejo. Tako kot jaz pri mojem dediju hehe.
Slabi pa na žalost delajo le slabo, kot pri mojem dediju( on je slaba oseba in babi tudi). Kljub temu pa smo vsi na istem svetu in nekako moramo živeti v sožitju, če bi res radi preživeli.
Zdaj ti povem zgodbo resnično;

Sama sem pred nekaj dnevi "spoznala" fanta, ki sem mu omenila moj blog, ko me je vprašal:
Kaj je zate resen fant?

Odgovorila sem mu z blogom, ker zakaj bi 1.000.000( milijonom) ljudi govorila kaj si želim, če to lahko sam prebere??? Povedala pa sem tudi, da to kar ga zanima najde pod objavo Moj popolni fant

Potem mi odgovori ja ne zanima me tvoj blog in popolni fant ne obstaja in če ne veš kaj pomeni resen fant si to poglej na netu.

Jaz pa sem rekla ja okej potem te niti jaz ne zanimam zares. In ti ne veš kaj je moj popolni fant pomeni in niti ne kaj je zame resen fant. Vsak ima o tem drugačno razlago in sliko. Potem sem dodala še da nima smisla da si še piševa, ker jaz zgubljam svoj dragoceni čas. ( nekaj takega je bilo)

On pa mi odgovori: Skratka me zmerja z razno glupo in nič vredno osebo.

Jaz: Mu na to rečem ja sej ti si pa zame glup k ne dojameš, da ima vsak človek na tem svetu drugačno sliko o vsem, ki niti malo ne podobna tvoji. No če si ti glup in jaz glupa potem sva si očitno enaka.

On pa še kar ni odnehal zato sem sklenila, da ga kar blokam, ker zakaj bi se ubadala k takimi debili k ne vejo niti tega, da je vsak človek drugačen. Kar je super si predstavljaš da bi bili vsi enaki. Kak dolgčas.

Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Tebe še kaj zanima  le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji

Objavite komentar