Najhujši dan v tem letu - Čas zame

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 
Danes bom povedala kaj se je 1.1.2020 dogajalo pri moji mamici doma. 



1.1.2020 
Zjutraj sem se zbudila okoli 7h nekako nisem več mogla spati. Potem sem šla narediti jutranjo nego. 
Kmalu po tem sem namazala mojo mami po hrbtu jaz jo še mal zmasiram da jo čez dan malo manj boli.

Med tem ko mažem mami mi ona pove, da je dedi reku, da po zakonu ne smem biti več kot 7-8 dni na drugi lokaciji, kot je moje stalno bivališče. Kar ni čisto logično, ker eni grejo na dopust in jih ni tudi po cel mesec ali celo več pa se zato ne prijavijo v hotelu.

Potem sem odšla v kuhinjo, ker je o tem začela govoriti še babi (jaz sem si med tem delala zajtrk), ko je končno nehala sem ji povedala, da se počutim tako, kot da me meče iz stanovanja, ki je pol njen pol pa od dedija.

Kmalu za tem pa ji tudi rečem, da se pri njej počutim ne zaželjeno in ne sprejeto. Ona seveda meni nazaj, da to ni res in kako si drznem reči kaj takega. Potem pride še moj dedi in mi začne groziti, da me bo prijavil policiji in podobno, jaz se mu seveda upiram in se derem nazaj.

Nato pa dedi v enem trenutku reče, da je to bil moj zadnji obisk pri mami. Jaz pa mu rečem, da bo mamici ob teh besedah ZELO hudo. On me seveda ne posluša in reče ne ne bo ji.

Seveda ji je bilo hudo, kateri mamici pa ne bi bilo, če bi zvedela da svojega edinega otroka nikoli več ne bo ne videla ne slišala. Ker ima tako kretenske starše in se jim ne zna upret in postavit zase.

Tako sem še tisti dan pri njej doživela tri psihične napade od mami in skoraj me je moj dedi udaril večkrat, ko sem skušala pomirit mojo mami. Nekako se mi je približal in imel roke proti meni seveda sem se ga ustrašila in ga porinila malo nazaj a se je revček spotaknil ob lastne copate in padel po tleh.
K sreči mu ni bilo hudega, takrat sem se začela tresti še sama in spoznala, da je res bolje, da se poberem in se nikoli več ne vrnem. To je bil zame res velik šok in nisem si mislila, da bom v nekaj urah prišla k sebi a sem vesela, da sem. 

Tako se je začelo moje novo leto upam da to ne pomeni slabega leta, ker potem je to res moje najhujše leto, kaj se je pa tebi zgodilo letos na novo leto. Zagotovo ni bilo tako kot pri meni. 


Prišla sem do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji

  1. Jaz osebno za novo leto nisem imel nič posebnega, preživel ga na Hrvaškem. Kar se pa tega tiče je pa res zelo nesramno, da te mečejo ven zato, ker si hotela zaščiti lastno mamo.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar