Moj prvi pogreb

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 
Danes bom govorila o tem kako sem preživela svoj prvi pogreb. Ja vem sliši se tako, kot da sem jaz umrla a, kot vidiš nisem hehe.

Umrl je od moje sosede otrok, k je imel le malo več kot leto dni. Rodil se je Junija 2018 in umrl je v soboto 25.1.2020, ko sem imela 10 obletnico od kar sem prišla v internat a sem Junija lani šla ven.

Da se vrnem na pogreb,  nanj nisem šla, ker sem se zelo bala, da se bom začela smejat, ker mi res ni do joka. In imel sem še menstruacijo, ko sem že itak ful občutljiva. Zato sem se odločila, da na pogreb ne grem.

Sem pa šla izkazat sožalje bilo je res grozno, a nekaj novega zame. Otrok ime mu je bilo Matic se je zadavil, rešilci so sicer prišli a prepozno. Ni jim uspelo rešiti otroka.

Šla pa sem izkazat sožalje, ker še nikoli nisem imela s tem izkušenj, kot sem že velikokrat povedala to je bilo 29.1.2020 je bil pogreb. Res žalostno, da je tako mlad umrl a tako je nič ne moremo.

Žal mi ga je in bil mi je pri srcu sem ga videla, ko je bil še majhen res je bil srček. A na žalost se je prehitro poslovil.

Čas pa se zato ne ustavi in gre naprej. Tako, da gremo novim potem na proti hehe pa pozitivne misli imejmo. Vsakemu se lahko zgodi, a čas se vseeno ne ustavi teče naprej tako, kot bi morali mi.

Ko se zgodi kaj takega ja vzemi si par dni in se zjokaj potem ga/jo imej le v dobrih spominih, Ja res je ne boš ga/jo več mogel/a objeti, a vseeno bo vedno s tabo in v tvojem srcu.

Če pa rabiš pogovor ali kako kul nasvet mi pa kar piši ne grizem. hehe

Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                
Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
FB: Karin Boom 
Insta: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog + group
Mail: karla.orazem.@gmail.com 

Komentarji