Kako sem spoznala pomen pravega prijatelja

Ojla dobrodošel/a nazaj na mojem blogu. Veseli me, da ga bereš in se ob tem tudi kaj naučiš. Čas je za novo objavo. 

Danes ti bom povedala zgodbo kako sem jaz spoznala pomen pravega prijatelja. 

Tega na žalost ne doživi vsak, zato sem si rekla, da to delim s tabo mogoče ti pride celo kdaj prav. 
Moja zgodba se je odvijala nekega leta v Savudriji. Imela sem okoli 12-14 let.
Savudrija je res krasno obmorsko mesto in tam sem bila velikokrat.



Naj se vrnem na zgodbo torej bila sem tam in imela sem uši, ki sem jih seveda skrivala, a so me na mojo veliko smolo odkrili. 

Tako sem morala svojima prijateljicama (,ki sem ju ravno spoznala povedati), da jih imam. S tem pa na kocko postaviti nove prijatelje. In se sprijazniti s tem, da me do konca letovanja nihče ne bo maral. 

Tako sem bila v sobi, ko pride ena od mojih novih dveh prijateljic takrat padem v globok in zelo dolg jok. Bilo mi je žal prijateljic že tako sem si jih takrat zelo težko našla. Tako nekaj časa jokam in nikakor ne morem povedat kaj se je zgodilo. 

A me prijateljica vseeno nekako prepriča in ji povem, ter ponovno padem v jok. Potem ji rečem no sej zdej lahk greš vem, da nočeš še ti met uši in bom razumela. Nakar ona reče " Ja res je nočem uši, a sem tvoja prijateljica in ne bom šla stran". Takrat sem ponovno padla v jok tokrat od sreče ( malo jokam tudi zdaj ko pišem, spet sem se uživela v to zgodbo). 

Spoznala sem pravi pomen prijateljstva in od takrat naprej vem kaj pomeni, biti nekomu prijatelj in tudi kako je, ko je nekdo tebi. 

Seveda pridejo tudi prijatelji, ki niso taki in te le izkoristijo tudi sama sem tega vajena in sem že doživela, a si tega ne jemljem več preveč k srcu nima smisla. 
Če nekomu nisi kul in se mu ne zdiš, da si okej, potem je to njegov problem, s tem si ne beli glave nima smisla. 


Tako sem prišla do konca današnje objave. Vem, da si od nje veliko odnesel/a, ker sem tudi jaz, zato vem da ti bo v veliko podporo in še večjo pomoč.  Če pa tebe še kaj zanima pa le z besedo na dan z veseljem ti odgovorim. Hvala, ker si bral/a mojo objavo veseli me, da ti je všeč. Bila bi vesela kakega komentarja. Lepo se imej se beremo naslednjič hehe.                                                                

Karin Boom

Kje me še lahko najdeš:
Ig: Karin bum ali pa hobiji_blog
Fb: Karin boom 
Snep: Karinlove33
Spletna stran fb: hobiji blog 

Komentarji